Kedilerimin Yalnız Kalması

AysuG
AysuG

270 Puan

Merhabalar 2 kedim var biri 5 aylık dişi biri erkek 3.5 aylık
5 gün boyunca evde olamayacağız eşimin annesi gelip onlarla ilgilenecek 1-2 saat severim onlarla oynarım dedi mamasını koyacak su pınarı ve otomatik kum temizleme sistemimiz var ancak ben depresyona falan girerler mi diye korkuyorum çünkü normal şartlarda eşim evden çalıştığı için hiç ikisi öyle uzun süre yalnız kalmadılar konuyla ilgili tavsiyeniz var mı?

6 CEVAP

Arietta
Arietta

1188

Bir sorun olacağını sanmıyorum ben de. Fakat aklıma şey geldi, ipli oyuncakların çok ortada bırakılmasını önermiyorlar, özellikle ufak kedilerde kedinin boğazına ya da vücuduna dolanma ihtimaline karşın. O yüzden top, peluş oyuncak gibi oyuncaklarını ortaya bırakabilirsiniz. Eşinizin annesi geldikçe de ipli olanları çıkarır, oynatır ve giderken kaldırır. Hani çok ufak bir ihtimal ama ben evde bırakmayıp eve gelince belli saatlerde öyle yapıyorum, sonrasında çekmeceye kaldırıyorum nolur nolmaz diye. Sizinle de paylaşmak istedim

_SeNa
_SeNa

113983

Yavru kedilerin pek yalnız bırakılması önerilmez. Ama her gün ilgilenicek biri olduğundan pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kedileriniz birbirine arkadaşlık da yapacaktır. Tüm oyuncaklarini da ortaliga koyun

Kedileriniz normalde yalnız kalınca sorun çıkartan bir karaktere sahip değilse (psikolojisi bozulmuyorsa, mama yemeği kesmiyorsa, küsmüyorsa, kumun dışına tuvalet yapmıyorsa gibi) bir sorun olmayacaktır. Biri zaten onlarla ilgilenecekse bence hiçbir problem olmaz.

AysuG
AysuG

270

Tamamdır teşekkürler, daha önce yalnız kalmadılar bütün oyuncaklarını her yere koyacağız

Coconutbey
Coconutbey

15150

Beraber oldukları için çok sorun olmaz ben daha geçen gün karşı komşumun kedisine 5 gün baktım mamasını suyunu koydum 10 dakka falan yanında durdum çok duramadım misafirlerim vardı ama kedi alışıkmış tek bir de sizin yine 2 kediniz var beraber oynarlar:)

Prensesmincir
Prensesmincir

1232

Bizde 5 gün bıraktık,yengem geldi baktı 1-2 kere hiçbir şey olmadı rahat olun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 181 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR