Kedim Burnumu Isırdı

Leoannesi
Leoannesi

233 Puan

kedimle oyun oynarken bir anda burnumu ısırdı çizik biraz derin oldu ve çok kanadı hemen yıkayıp kolonya sürdüm sonrasında antibiyotik krem kullandım ancak yara biraz şişti zamanla şişik indi ama yarada hiç bı şekilde kabuk tutma vs olmadı hala canlı, kırmızı, çok belli olan bir yara 36 gün geçti hiç bir şekilde geçmiyor, ne yapmalıyım ?

5 CEVAP

Prensesmincir
Prensesmincir

1232

Kedinizin aşıları varsa ve evden çıkmıyorsa hiçbir şey olmaz

AyseMia
AyseMia

111368

Kantaron yağı sürün iyi geldiğini duymuştum yara izini yok etmede bu gibi durumlarda. Bazı yara izleri elden, koldan bile aylarca geçmeyebiliyor, kaldı ki yüz hassas bir yer 36 gün de çok fazla bir zaman değil. Benim elimin üzerindeki tırmalama izleri bile 5-6 ayda ancak geçmişti, düşünün, severken hırçın bir sokak kedisi tırmalamıştı. :) Çok çok derin değilse uzun bir zaman geçse de izin kalmayacağını düşünüyorum. Yüz bölgesinde olduğu için endişenizi de anlıyorum, geçene kadar corrector (yara izi kırmızı tonlarda ise yeşil renk kullanın)+kapatıcılığı yüksek bir concealer ile kapatabilirsiniz.

Aşıları varsa dışarı çıkmıyorsa hiçbir sorun olmaz tavsiyem madecassol sürün gece yatmadan önce 2 güne toparlar

Prensesmincir
Prensesmincir

1232

Kedinizin aşıları varsa ve evden çıkmıyorsa hiçbir şey olmaz

Leoannesi
Leoannesi

233

Aşıları var her gün bakımları temizligi vs yapılıyor ancak cildimde ki yara o kadar uzun sürdü ki ilk defa böyle oldu artık geçmeyecekmiş gibi hissettim ve iz kalmasından korkuyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 182 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR