Kısırlaştırma Fiyatları

Patilicns
Patilicns

3221 Puan

Merhaba kısırlaştırma fiyatları veterinerden veterinere değişiyor mu ? Siz kısırlaştırdınız mı ne gibi zorluklar yaşadınız ?

9 CEVAP

MarsMaya
MarsMaya

3850

Şehire göre değişiyor ve veterinerler arasında da değişiyor bazen. Operasyondan önce tüm tahlillerini yaptırdık ultrason istedik. Gaz anestezi kullanıldı, estetik dikiş atıldı ve bir sorun yaşamadık. Seçtiğiniz veterinerin google yorumlarına şikayet var sonuçlarına vs bakın. Öneri olarak da bence, gidin konuşun nasıl bir yol izleyecekler güven veriyorlar mı. İki güler yüz gösterildi veya indirim yapıldı diye kedinizi teslim etmek zorunda değilsiniz, aklınıza gelen her soruyu da sorun.

Sevdaoren
Sevdaoren

678

Hangi sehirdesin? Ve sakin bilmedigin guvenmedigin bi yere birakma.

Patilicns
Patilicns

3221

İstanbul Avrupa yakası

İyi araştır öncelikle iyi bir veterinere yaptır işlemini 1 hafta zorluğu var o kadar korkulacak bişeyi yok

kiwikid
kiwikid

637

kısırlaştırma cinsiyete göre de değişiyor. dişi kedilerin operasyonu erkek kedilere kıyasla daha pahalı oluyor. nisan ayında dişi kedimi 2 bin liraya kısırlaştırmıştım şu an kesin 2500-3000 isterler diye düşünüyorum ama şehirden şehire farklı olabilir tabii.

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

Fiyatlar şehirlere hatta şehirlerin semtlerine göre değişebilir. Konyada yaşıyoruz kedim Pazartesi kısırlaştırma ameliyatı olacak veteriner bizden 2500 tl istedi.

Ayca00
Ayca00

3723

3000 dedi geçen konuştuk veterinerle

Prensesmincir
Prensesmincir

1232

İstanbul’da yaşıyorum kedim dişi,7000 den Aşağı asla fiyat vermiyorlar yorumlarda 3k demişler,sadece kan tahlilleri 3 k :)

AyseMia
AyseMia

111368

Bu senenin başlarında Ankara'da bile 3500₺'ya yaptırdık tahliller hariç sadece kısırlaştırma ücreti. (gaz anestezi ile) Yeni gelen zamla birlikte ve İstanbul'da olduğunuz için min. 4000₺-4500₺'den aşağı bulamazsınız diye düşünüyorum. Katı anestezi ile belki biraz daha düşüğe bulunabilir ama ben olsam tercih etmezdim, pek güvenilir gelmiyor onca olumsuz görüşten sonra.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 222 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR