Fibroes Ense Damlası

Sevilayyyyy
Sevilayyyyy

2826 Puan

Arkadaşlar merhaba, sokakta baktığım bir kedi için veterinere gittim ense damlası almak için fibroes ve adını şu an hatırlayamadığım başka bir damla vardı. Veteriner fibroesi önerince aldım. Ama internnetten damlanın hakkında yorum okuyunca keşke almasaydım dedim. Strongold yoktu veterinerde olsa onu alırdım seçenekte yoktu, fibroesi de önerince alayım dedim. Pişman oldum hiçbir işe yaramayacaksa yazık kediye boşu boşuna kimyasal dökmüş olucaz. Bu damlanın faydasını gören var mı?

3 CEVAP

Sevilayyyyy
Sevilayyyyy

2826

Keşke advantege alsaydım şimdi siz söyleyince hatırladım diğer seçenekte oydu, ismi aklıma gelmedi ama onu da ilk kez duydum. Ben kendi kedime strongold kullanıyorum çok memnunum biraz geçsin bu sefer ona da strongold alacağım. Şimdi iki kere vurmuş olmak istemiyorum, sonuçta kimyasal

Emirrckr
Emirrckr

13076

Geçtiğimiz günlerde Fibroes'in benzeri bir damla kullanan arkadaş olmuştu @aytunccc123 görürse bilgi verecektir,işe yaradı diye zannediyorum çünkü tekrar soru açmadı o konu hakkında.
Fibroes,fibroline ikisi benzer içerikli damlalardı.
Ben hiç kullanmadım,veterinerimiz genelde Advantage ya da rica edersem Stronghold veriyor.

AyseMia
AyseMia

111368

Pire sorunu olan yavru kedime Fiprovet kullanmıştım Fiproes ile içeriği aynı oranda olarak birebir aynı ve pirelerin hepsini yok edemedi, larvalara da etki etmiyor olabilir o yüzden yeniden ürüyorlar sanıyorum. Daha etkili bir damla almanızı öneririm kesinlikle Advantage, Broadline, Stronghold gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 156 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR