Kedimin Kulakları Soğuk.

somnium
somnium

12640 Puan

merhaba arkadaşlar. dişi kedim perşembe günü kısırlaştı. şu an yemesi içmesi yerinde. tuvalete de gidiyor. arada oyun oynuyor, genelde uyuyor. ama kulakları ara ara soğuk oluyor, buz kesme derecesinde değil. sonra ılıklaşıyor. ilk gün de böyle olup düzelmişti. veteriner “normal” demişti. anlamlandıramadım?

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128563

İlk gün zaten anestezi etkisiyle kediler çok soğur hatta hava biraz serinse hipotermi bile yaşayabilirler. Ondan sonraki günler sık sık soğuk olması kansızlıkla ilişkilendirilebilir. Operasyon sırasında bir miktar kan kaybı yaşıyorlar. Klima altındaysa soğuması normal tabi ki. Onun dışında sıcak havada kulakları arada soğuyorsa demir takviyesi vermenizi öneririm. Tabi veterinerin kan değerlerine bakması en doğrusu. Ben eczaneden demir şurubu aldım, benzer sorun yaşayan kedilerime bir iki damla içiriyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum.

somnium
somnium

12640

bunu yazdıktan sonra tekrar baktım, ılıktan sıcak olmaya başlamış.

somnium
somnium

12640

@aslihan_e teşekkür ederim cevabınız için! vantilatör açıktı. ara hol de soğuk olduğu için ondan kaynaklanmış sanırım. çünkü geri oturma odasına, ters bir konuma aldığımda kulakları eski hâline döndü. (: kısırlaştırmadan sonra veteriner, ameliyatla ve kedimin kanıyla ilgili tekrardan bilgi vermişti. teşekkür ederim. ilk defa bir kedimin kısırlaştırma sürecine tanıklık ettiğim için biraz pimpirikliyim. demir takviyesi, ameliyat öncesinde de veriyordum. yine vermeye başlayacağım, teşekkürler!

Prensesmincir
Prensesmincir

1232

Düzelir diye düşünüyorum anestezi etkisi ile vücut ısısı düşmüş olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 143 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR