Gimcat Relax Paste Uçak Yolculuğunda Kullanılır Mı?

nazlitanyeri
nazlitanyeri

2464 Puan

Gimcat Relax Paste uçak yolculuğunda kullanılır mı, tam olarak nedir? Sakinleştirir mi?

4 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

Merhaba, daha önceki bir yorumda yine bu ürün ile ilgili sorulmuştu,relax paste bir ürün olduğu için ben işe yarayacağını düşünüyorum genel olarak.Biz de bu yaz 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptık kedimiz ile ,ilk defa böyle bir yolculuk deneyimimiz oldu. Biofeline markasının relax paste ürününü kullanmıştık biz de ne kadar etki edip etmeyeceği konusunda da kararsızdık açıkçası, kedimiz 10-15 dakikalık araba yolculuklarında bile çok fazla miyavladığı için ama bizim için son derece etkili oldu.
Gimcati de aklımızdan geçirmiştik ama kullanmadığımız için objektif bir yorum yapamayacağım,her iki markanın ürünü de "relax paste " olduğu için etki ettikleri alanlar aynı neticede,içerikleri de benzerdir diye düşünüyorum.Karşılaştırarak ve her iki ürün için yazılan yorumları da okuyarak karar verebilirsiniz.

IIREMMM
IIREMMM

112774

Ama eğer siz öneri almak için danıştığınızda hekiminiz sedatif tarzı bir öneride bulunursa(sedatif kullanmayı kesin dille önermeyen hekimler olduğu kadar ilk başta onu öneren hekimler de var maalesef) kabul etmeyin ve kullanmayın lütfen,onun yerine bu tarz bitkisel sakinleştirici ürünleri deneyin.

IIREMMM
IIREMMM

112774

@minminik dediğiniz gibi eğer saldırganlaşıyorsa etkili olmaz bence de teyzemin davranış bozukluğu gösteren kedisinde petlabs ürünü de etkili olmadı mesela ama yolculuklarda hızlı bir şekilde uyku moduna soktuğu için etkili benim deneyimime göre hatta kızgınlıktaki kedisi için relax paste kullanıp faydasını görenlerin yorumları yolculuk için kullananların yorumlarından bile fazlaydı (biofeline için).

Minminik
Minminik

14018

kalmvet tarzı bitkisel sakinleştiricileri sorun veterinerinize, relax paste biraz daha normal durumlar için kullanılıyor benim gördüğüm kadarı ile, birazda kedinizin durumuna bağlı bazı kediler dışarı çıkınca hiç sesleri çıkmaz sizinki öyleyse hiç vermeyin arabanız varsa kısa bir araba yolculuğu ile gözlemleyin araçlarda nasıl tepki veriyor ona göre yoğunluğu yüksek bir sakinleştirici alırsınız.


relax paste hafif sakinleştirip evde ufak bir uyku moduna sokuyor, benimki saldırgan olduğu için almıştım saldırı ataklarında veriyordum açıkçası relax pastenin hiç etkisi yoktu kalmvet yanında

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 135 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81887 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR