Yaralı Kedı

Reyaura
Reyaura

15210 Puan

Veteriner bunlardan birini kullanma mi önerdi. Sokakta buldugum kedinin yarasi için. Ben ikisinide aldim . Ikisini arka arkaya kullansam olur mu ? Kedicigin yarasi kırmızı gözüküyor ama kuru intihapta ödemde yok . Bacağı incilmiş kırık yokmuş o yüzden birşey yapmaya gerek yok dedi . Kedi bu kremleri yalarsa birşey olur mu vete sormayi unuttum . Arti olarak sprey almama gerek var mi ?

6 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

öncelikle geçmiş olsun. kremler çıkmamış eklediyseniz göremiyorum ama ne sürerseniz sürün etki etmesi için kediyi bi 15-20 dk yalamaması için oyalamaya çalışın yahut tutun böylece krem emilsin aksi halde kremi yalayarak çıkardıkları gibi yalama esnasında yarayı da daha fazla tahriş edebiliyorlar.

aleyn
aleyn

113859

rica ederim çok güzel sprey kısa sürede geçecektir diye umuyorum.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Kedinin kafasina koruyucu takmaniz daha iyi olur. Sonuc da ilac bu zarar verebilir.

Reyaura
Reyaura

15210

@aleyn batiodin , terramycın fotograf çıkmamış:/

aleyn
aleyn

113859

kremleri hafif masajla sürüp 20 dk kadar erişememesini sağladıktan sonra emilmeyen kısmı silebilirsiniz. sprey ne verdi bilmiyorum ama crystalinse yaralar için gerçekten çok iyi bi sprey birkaç gün kremlerin işe yarayıp yaramadıgını takip edip ona göre alabilirsiniz. kremler yalanması durumunda zararlı mı bilmiyorum ama kendi kedimden biliyorum yaladıktan sonra bu sefer tadından rahatsız olup kurtulmak için kafasını sallayıp duruyordu. daha sonra bu size anlattıgım gibi yapmaya başladık daha iyi sonuç aldık.

Reyaura
Reyaura

15210

crystalinse sprey aldım daha etkiliymis onu kullandim teşekkür ederim cevap için:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3627 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR