Seçici Kediler İçin Balık Yağı

AyseMia
AyseMia

111368 Puan

Merhabalar herkese.


Kedisi çok seçici olup da kendiliğinden severek yediği bir balık yağı deneyimleyen var mı acaba? Kızım aşırı seçici ve Mutamin aldım zerre beğenmemişti, yaş mamada bile yememişti ki yaş mama da pek sevmiyor zaten max. bir-iki tatlı kaşığı yiyip bırakır hep. Geçenlerde Vet's Plus'ın somon yağını da aldım Petlebi'den, onu da maalesef hiç beğenmedi yemek istemedi. Zorla kaşıkla vermeye çalışıyorum hep ama bu da hem strese sokuyor, hem de benden korkup uzaklaşmasına sebep oluyor ki bunu da hiç istemiyorum. Zaten korkak ve hassas yapıda meleğim.


Solgar'ın balık yağı da aklımda, çok daha kalitelidir ancak kapsül şeklinde olduğu için onu da yutturmak ölüm, yine benden kaçmasına sebep olur. 🥹


Hepsinin mi böyle tadı kötü, yorumlarda da zaten bu balık yağlarını kedilerin genelinin sevmeyip zorla kaşıkla, enjektörle içirdiklerini, hep köpeklerin sevdiğini görüyorum.


Sizlerin önerebileceği, kedisi benimki gibi seçici olduğu halde sevdiği ve içeriği kaliteli olup etkili bir balık yağı var mıdır?

9 CEVAP

AhsenAise
AhsenAise

117695

Balık yağı ile arası iyi değilse Norveç somon balığı verin hafta da iki kez,hafif buğulama yaparak

AyseMia
AyseMia

111368

Öneriniz için teşekkürler ancak öyle şeyler de hiç yemiyor ki ne tavuk, ne et, ne balık. 🫤 Yoksa tabii ki balığın kendisini yemesi çok daha sağlıklı zaten.

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

İçerik olarak çok araştırdım birkaç marka denedim ancak bizim bay seçici sadece mutamin markasının somon yağını beğendi. İçeriği de oldukça iyi marka da öyle. Deneyimim sonucunda bunu tavsiye edebilirim :)

Venusss0
Venusss0

3087

Sağlıklı olduğu için sevmiyordur😂 şırınga ile verin

Venusss0
Venusss0

3087

Kaşıkla verirseliz zaten stres olur küçük şırıngalar ile deneyin

aytunccc123
aytunccc123

14318

Mutamin veriyorum bende sizinki sevmemiş ama kalite bakimindan en iyisi mutamin bence bizimkilerdede 3 yetişkin kedi var ikisi seviyor ama biri yanına dahi yanasmiyor mamasuna koysam mamayi bile yemiyor artık bıraktım bende zorlamayı sonuçta balık yağı tamam faydası var ama o kadarda şart olduğunu dusunmuyorum takviye amaçlı veriyorum ben

AyseMia
AyseMia

111368

PofudukLeo;


Mutamin'i de kullanıp kızımın beğenmediğini konuda belirtmiştim ancak gözünüzden kaçmış sanırım. Öneriniz için yine de teşekkürler. 😊

AyseMia
AyseMia

111368

Bir önerisi olan yok anlaşılan... :/

AyseMia
AyseMia

111368

@Venusss0 Enjektör ile denedim başta zaten ancak hiç sevmedi o şekilde ve kolay da akmıyor, kaşık ile bir anda verilebiliyor ama yine benden uzaklaşmasına sebep oluyor. Enjektör ile su da içirdiğim için ona karşı bir korkusu oluşsun da istemiyorum.


@aytunccc123 Alerjik bir bünyesi olduğu için tüy ve deri sağlığı için iyi geleceğini düşünüyorum çabam en çok bu yüzden. Bir de iştah açıyor deniyor oldum olası iştahı az ve seçici kızım, hani gerçekten lezzetli bir balık yağı olsa seveceğini düşünüyorum kuru mamaya karşı o kadar seçici değil mesela.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR