Kedim 7 Yaşında Ve Kanlı İshal Oldu

nvarhaan
nvarhaan

1425 Puan

Bundan tam bir hafta önce kedime iç-dış, kuduz aşısı ve karma2’si aynı gün içinde yapıldı. 4 gün boyunca bir problem gözlemlemedim fakat 3 gündür dışkısı sıvık. Bugün koyu yeşil ve hafif kanlı olarak yapmış kakasını. Bir anda ne olduğunu anlayamıyorum. Maddi durumum şuan elverişli olmadığı için kedimi veterinere de götüremiyorum. Bu konuda bir fikri olan var mı acaba?

6 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

@bsecnl valla bu mesajlara bayılıyorum ha sanki bizim ülkenin ilk artificial intelligence'ı siz gibisiniz
bzzt bzztt paranız yoksa bankadan borç alabilirsiniz. Geri ödeyecek paranızın olup olmaması sorun değil. En parlak fikir bu. Evet.


Kuduz ve karma2 ikisi de agresif aşılar olduğundan birlikte yapılmamalıdır. Yapanlar var evet. Ama insanı bile öldürebilen bir durum bu. Nazım Hikmet'in babası mesela bu yüzden ölmüştü. Kuduz aşısı ile tetanoz aşısını aynı gün yaptıkları için. (Aklıma nereden geldiyse :D)


Ama aradan 4 gün geçmiş olması başka bir şey olabileceğini düşündürüyor bana açıkçası. Başka belirgin bir olay oldu mu? Mama değişimi, hava değişimi (sıcak yüzünden camların sürekli açık kalmaya başlaması) vs. gibi?

Friolero
Friolero

12756

artificial intelligence hahahhaha hunharca güldüm :d:D:ddd

bsecnl
bsecnl

9779

ilk iş veterineri değiştirin her aşının arasında 20günlük süre olmalıdır. kuduz ve karma birlikte yapılırsa aşının koruma gücü düşer. kedinizi ne kadar geç tedavi ederseniz iyileşmesi okadar zor olur bankadan veya akrabanızdan borç alabilirsiniz.

nvarhaan
nvarhaan

1425

Hayvan hastanesine götürmeyi düşünüyorum. Veteriner yaşı kaldırır diyerek böyle bir şey yaptı fakat benim de aklımda şüphe oluştu. Sizce açılardan dolayı böyle bir şey olmuş olabilir mi?

Elifoo
Elifoo

10743

Olabilir tabii yasi kac olursa olsun insanlarda bile maksimum bir asi yapilirken kucucuk bir bedene agor asilarin bir anda yapilmasi nasil bir mantiktir?! Kesinlikle veterinerinizi degistirmelisiniz hatta vakit kaybetmeden dogru durust bir yere gidip kontrol ettirin.. cok gecmis olsun

Elifoo
Elifoo

10743

Agor degil agir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 644 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR