Kedilerde Uzun Yolculuk

Kedilerde uzun yolculuk nasıl olur? Başka şehire taşınacağım kedimi de götürmen lazım yolda baya uzun 10 saat hemen hemen

3 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

Kendi aracınızı kullanacaksanız mümkün olduğunca boxunun içinden çıkarmayın,boxun üstünü de ince bir örtüyle örtün ki karanlık oluştursun, genelde yolculuk esnasında bir şey yemiyorlar zaten yedirmemek de gerekli kusmaması için ,ara molalarda az da olsa su verilebilir(biz sabah 6 gibi yola çıkmıştık gece 12 den sonra mamasını ve suyunu kaldırmıştık).
Eğer araba yolculuklarını çok sevmeyen, çabuk stres olan bir kediniz varsa relax paste bir ürün kullanabilirsiniz (biz yolculuk döneminde biofeline markasının relax paste ürününü kullanıp son derece memnun kalmıştık,gimcat markasının da varmış inceleyebilirsiniz). Ama eğer bir otobüs firması kullanacaksanız genelde baja koydurma vs.gibi saçma insanlık dışı kuralları olabiliyor sakın kabul etmeyin, bir de sedapet gibi sedatif ürünler kullanmasını şart koşabiliyorlar onu da kabul etmeyin ağır bir ilaç çünkü kullanan birçok kişiden ciddi olumsuz sonuçlar duymuştum kullanacaksanız biofeline gibi gimcat gibi bitkisel ürünler deneyin.

AhsenAise
AhsenAise

114776

Şahsi aracınızla gidecekseniz sorun olmaz ,ama farklı bir araçla gidecekseniz, otobüs,tren daha önce bu konu ile ilgili açılmış v yanıtlamış sorular var ,arama motoruna yazıp okuyabilirsiniz

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Öncelikle şahsi aracınızsa hiçbir sıkıntı yok, otobüs vs ise insanlarin tepkilerinden cekinebilirsiniz, o yüzden belki biraz daha sıkıntı olabilir.



  • öncelikle kedinizin en az 5-6 saat önce yeme-icmesini sonlandırın. Eğer bunu yapmazsanız kediniz yolculukta tuvaleti gelecek ve bu durum sizin için bir sorun olacaktır:)

  • yolculuğa çıkmadan önce, bahsettiğim 5-6 saat içinde mutlaka kaka ve çişini yaptırın (ki zaten yapacaktır ama benimki genelde tutuyor, yapmazsa kum kabına koyun hatırlasın)

  • biofeline relax paste rahatlatıyormus, isterseniz gimcat alın ama biofeline daha iyidir. Kedinizin ne kadar yemesi gerektigi yazar üstünde.

  • taşıma çantasından çıkarmanızı pek onermiyorum ve çantayı mümkün olduğunca sabit tutun çok sallanmasin ve üstüne bir örtü kapatabilirsiniz. Ara ara oksayabilirsiniz ama dikkat edin kaçmasın.
    Son olarak, malum havalar çok sıcak eğer arabanızda klima falan yoksa tavsiyem box kullanın yani sırt çanta gibi olanlarından kullanmayın sera etkisi yapar Yavrucuk çok sicaklanir. Ama gideceğiniz yer çok sıcak bir yer değilse gerek duymayabilirsiniz ben Trabzon'da yaşıyorum hava genellikle serin olduğu için rahatça kullanabiliyoruz bu çantaları.
    Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 147 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR