Sokak Kedisi Kısırlaştırma

Venusss0
Venusss0

3087 Puan

Sitede herkesin beslediği 6 7 aylık yavrular var onları kısırlaştırmak istiyorum ama nereyi arayacağımı bilmiyorum yaş sınırı var mı? Örneğin 18 yaşının üstündeyseniz gelin kısırlaştıralım derler mi 18 yaşından küçüğüm çünkü.

3 CEVAP

Elizancel
Elizancel

105

Hangi ilcede oturuyorsunuz..? O ilce veterinerlik isleri icin belediyeden cozum masasi veya halk masasi gibi birimlere baglatip kisirlastirma randevusu talep edin.

E_Thor
E_Thor

612

yaşadığınız şehirdeki belediyenin veteriner işleri müdürlüğünü arayıp bilgi alabilirsiniz, bazı şehirlerde kısırlaştırma işlemi yapıyorlarmış. 18 yaşından küçük olmanız bir sorun teşkil etmez en azından bilgi almış olursunuz

somnium
somnium

12640

hayır, sorun etmiyorlar. 1-2 yıl önce ben de kısırlaştırma işlemi için denemiştim. sorun etmemişlerdi, 17. yaşımda. ilçenizin ilgilendiği belediye kliniklerini araştırıp, randevu için arayabilirsiniz. gittiğinizde size sadece form dolduruyorlar, onu imzalıyorsunuz. lakin bizim burada sokak kedisini verdiğimizde geri alamıyoruz. eskiden alabiliyorduk ama şimdi başka bir ilçeye bırakacaklarını söylüyorlar. bize teslim etmiyorlar ne yazık ki, aklınızda bulunsun sorarsınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 163 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR