Nd Tavuklu Kitten Mama Gramaj Degişimi

Arkadaşlar merhaba herzaman nd nin kendi orjinal sitesinden sipariş veriyorum bundan önce de 5 kg luk 1.5 kg luk ölçülerinde ki mamalarını almıştım zaten ama bu sefer ki aldıgım mama eski mamanın 2 katı büyüklüğünde geldi gramaj yada taneler mi degişti anlamadım yavrular nasıl yicek bu mamayı yetişkin mama büyüklüğünde olmuş sağdaki yeni soldaki eski mama . . .


6 CEVAP

Düzeltme Pardon sağdaki eski soldaki yeni mama

Güncel.

AyseMia
AyseMia

111368

Yiyebilirler. Apartman bahçesinde gördüğüm yavrulara sokak kedilerini beslediğim Micho mama tanesinin büyük geleceğini düşündüğümden evde halihazırda bulunan tek kitten mama olan Hills kitten tuna balıklı vermiştim ve yavrular en fazla 1,5 aylık olmalarına rağmen çok kolay bir şekilde yemişlerdi. Üstelik Hills oldukça sert bir mamadır. Zaten N&D'nin eski kitten mama boyutu bir hayli küçüktü, kedi büyüdükçe boyut olarak pek de uygun olmuyor ama halen kitten mamaya ihtiyacı olduğu için de devam edilmesi gerekiyor doğal olarak, o yüzden gerçekten biraz büyütüldü ise doğru bir karar diye düşünüyorum. Ancak her ambalajdaki mama boyutunun ve renginin farklı olabileceğini firmanın kendisinden duymuştum. Sadece tüm mama boyutları aynı boyda olur ona dikkat edin demişlerdi.

AyseMia
AyseMia

111368

Belirtmeyi unutmuşum; Hills kitten mamalar N&D'nin eski mama boyutunun hem en 2 katı hem de daha kalın yapıda, yeni boyutlarından bile daha büyük gibi geldi hatta gözüme. Yani buna rağmen zorlanana rastlamadım. 30 günlük bir yavruya da elbette kuru şekilde verilemez zaten önce ıslatılıp yumuşatılması gerekir min. 45 gün altı yavrular için.

AyseMia
AyseMia

111368

En az

Yavrular şuan 22 günlük o yüzden tutamazlar diye endişelenmiştim fotoda göründügünden daha kalın dolgun da paket içinden çıkanların hepsi aynı boyda 1 yıldır nd kullanıyorum anneye de dahil hep minikti ilk defa böyle büyük boyuna denk geldim şaşırdım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 202 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR