Petlebi'ye Teşekkür Ve Ürün Yorumlarım

Merhaba, Petlebi'den kedime Ever Clean Kedi Kumu ve Vet Plus'ın Sıvı Ödül mamaları hediye edildi. Öncelikle hediyeler için teşekkür etmek istiyorum. İki ürünü de kedim kullandı. Sizinle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Petlebi tarafından hediye gönderecekleri konusunda arandıktan sonra kargoların elime ulaşması 1hafta sürdü, iki üründe de aynı zaman diliminde ürünleri teslim aldım.
Ben normalde kum konusunda Proline'a takıntılıyım diyebilirim. Belki piyasada daha iyileri de vardır ancak en çok proline kum kullanıyordum, elim başka kuma gitmiyordu. Biz kedi sahiplerinin kumda aradığı en önemli özellikler; toz yapmaması ve iyi topaklanması oluyor. Ben de ilk olarak Ever Clean Kedi kumunda bu özelliklere baktım ve tozutma oranının prolinedan daha az olduğunu fark ettim. Topaklanma konusunda da ikisi eş değer diyebilirim. Bu yüzden kumdan oldukça memnun kaldık (kedimin de memnun kaldığını düşünüyorum :D ) Kum için en hoşuma giden kısım ise kutuda olmasıydı. Normalde kumu açtıktan sonra onu bir de kapatıp muhafaza etme derdi, aman altı mı patladı derdi oluyor biliyorsunuz ki. Kutuda muhafaza etmek, kaba dökmek ve ağzını kapatma konuları daha kolaydı. Ayrıca kumun içinden bir de kürek hediyesi çıktı. Kumdan memnun kaldığımı belirtmek istiyorum.
2.Ürünümüz Vet Plus'ın sıvı ödül mamaları. Kutunun içinden 5farklı çeşit (tavuklu, ton balıklı, okyanus balıklı, somonlu, kril ve tavuklu) ödül maması çıktı. Daha önce kedime hiç sıvı ödül maması vermemiştim, bu ilk oldu. Vet Plus markasının maltını ve vitaminlerini kullanıyorum ve memnunum çünkü kedim maltı yaş mamadan daha çok seviyor diyebilirim. Markayı bildiğim için de ödül mamalarını çok merak ediyordum. Malta gösterdiği ilginin aynısını ödül mamasına da verdi, nefessiz mırlayarak yedi. Yani kedim onaylı sevildiğini söyleyebilirim.
Kısacası; hediye diye yapmıyorum bu yorumları, kötü olsa kötüydü derdim sonuçta kedilerimiz bizim değerlilerimiz. Deneyimlerimi dile getirdim.
Teşekkür ederim Petlebi.

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114415

Merhabalar.


Hediye kumun markası Ever Clean değil de Ultra Care olabilir mi acaba? Eğer size Ever Clean göndermişlerse sitenin seçilmiş kişisi olduğunuzu düşüneceğim de. :)


Şaka bir yana, yavrunuz gelen tüm hediyeleri güle güle, sağlıkla kullansın.


Bol patili günler dilerim. :)

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Ben de şok oldum dedim ever clean mi gönderdiler ne kadar şanslı :D Afiyet olsun kedinize.

*Kumun ismini yanlış yazmışım düzeltmeniz için teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 184 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR