Kısır Ve Yavru Kedi Maması

ilkmssmz
ilkmssmz

2418 Puan

Merhaba,
Erkek kedim 7 aylık 1 ay önce kısırlaştırıldı, kediler 1 yılı doldurduktan sonra yetişkin maması kullanmaya başlıyor. Matisse kitten kullanıyorduk bitmek üzere, kitten değil de kısırlaştırılmış kedi maması almayı düşünüyorum doğru mudur?

7 CEVAP

Infernus
Infernus

111806

Ben daha büyüme evresi bitmeden yavru kedi mamasını bırakmasanız daha iyi olacağını düşünüyorum. Bi büyüme evresi tamamlansın büyüyebildiği kadar büyüsün güçlensin diyet için çokça zamanınız olacak sonrasında.

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Zaten çok iştahlı bir kediydi daha 7 aylık ama göbeği sarkmaya başladı o yüzden acele ediyorum daha çok kilo almasın diye.

Amedsoner
Amedsoner

7898

Doğrudur kısır kedi maması alin. Zaten yavru kedi maması onu şişmanlatir. Hangi marka iyi filan bilmiyorum butcenize uygun biseyler bulun.

Amedsoner
Amedsoner

7898

Bu arada yedi aylıktan sonra da yetişkin kedi mamasina geçebilirsiniz. Ben sekiz aylıkta tam yetişkin kedi mamasina geçmiştim. Azar azar eski mamasina karıştırın. Sonra tam geçiş yaparsiniz

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

bizdede aynı sorun var dediğim gibi young male -female kısırlaştırılmış mama alın veterinerlerde satılıyor sadece . 3 ayda 2,5 kilo aldı anca durdurabildik.

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Peki bir sorum daha olacak zahmet olmazsa size. Bir tane de dişi kedimiz var evde o da 6 aylık ama onu kısrılaştırmadık daha hiç bir kızgınlık belirtisi yok çünkü. Çalıştığımız için mamalarını ayıramıyoruz bütün gün evde yokuz, o da kısır kedi mamasından yerse bir sorun olur mu acaba bilginiz var mı?

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

genç kısırtlaştırılmış mamalar var veterinerde 1 yaşa kadar kullanıyorsunuz .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 602 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR