6 Günlük Tatil

dilarao
dilarao

374 Puan

merhaba,


6 hatta 7 gün evde olmayacağım iki kedim var birbirleriyle pek oynamıyorlar. bir arkadaşım 2 günde bir kum temizleyip mama ve su verecek. zaten 5 gün yetecek kadar mama ve su bıraktım. ancak arkadaşım pek kedilerle ilgilenecek biri değil, bir kedim sadece benden korkmuyor başkalarından kaçıyor hep diğeri zorla sevdirir kendini. ama ilgilenilmeyen kedim için kötü olur benden de korkmaya başlar mı? ya da ilgisizlikten ikisi artık arkadaş olurlar mı?

4 CEVAP

Kedimekim
Kedimekim

11068

Önemli seylerden birisi mama su ve tuvalet kabinin temizlenmesi arkadasinin bunlari yapabilceginden emin olmalisin. Digeri ise kedilerinin psikolojisi bu duruma sanirim arkadasin pek katki saglayamayacak. O yuzden tatilden dondugunde sana karsi masafeli olabilirler. Ama zamanla bu da gececektir. O yuzden ilk once fizyolojik ihtiyaclarinin karsilanmasini saglamalisin.

riuhole
riuhole

3534

bir keresinde bir haftalık tatilden döndüğümde haftalarca muzafferden trip yedim halbuki komşum her gün gidip oyun dahi oynamıştı onunla. Bana sinirinden iki hafta her yere kakasını ve çişini yaptı ve saldırganlaştı. tabii bu biraz kedinin mizacına bağlı şimdi de 2 kediyle beraber gitmeyi düşünüyorum tatile. Geçen yıl öyle çok sorun olmamıştı bu yılda olmaz diye düşünüyorum. İmkanın varsa götürebilirsin ama 6 gün için kediye de ortam değişikliği olmasın sıkıntıya girmesin yavrucak. Mamasını suyunu hazır edip evin çeşitli köşelerine birkaç oyuncağını saklayıp gitsen daha iyi olur.

dilarao
dilarao

374

Korkak olmayan kedimin umrunda olacağını sanmıyorum. Korkak olan küsebilir. Fizyolojikler zaten eve kimse gitmese bile hallolur. Eve gideceği için biri tek kum kabı kullandım ama olmasa birden çok koyardım zaten. Teşekkürler cevaplar için biraz rahatladım. Trip yemek sorun değil:)

Elifoo
Elifoo

10743

Ben sadece 3 gun yalniz biraktim, butun ihtiyaclari karsilandi yalnizca yaninda ben ve tanidigi kimse yoktu. Dondugumde normalde yediginden iki kat fazla yemek yemisti gogsu sismisti ve asiri derecede korkmus durumdaydi. iki kedi ve arada bir gelip giden biri durumu ne kadar saglikli kilar bilemiyorum..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 530 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR