Kedim Çok Az Uyuyor.

somnium
somnium

12640 Puan

merhaba, arkadaşlar. kedim 6 aylık, kısır dişi bir kedi. yatmadan önce onunla 2 saatten fazla oynuyorum. gün içerisinde de 2 saat daha ekleniyor. lakin ne gündüzleri ne de geceleri çok uyuyor. dün, tüm gün onu izledim. gün içerisinde toplam 9 saat uyudu. bu gece yatmadan önce 3 saat onu hep yordum. çeşit çeşit oyun oynattım. lakin sonuç yine hüsran. gece kendisi uyumadığı gibi, beni de uyutmuyor. onunla oyun oynamamı istiyor. zaten onu oynatmak için günlük 5-6 saat anca oynayabiliyorum. bir yerlerimi ısırarak uyandırıyor geri. eğer okulumun açılması yakın olmasaydı bunu dert etmezdim, büyüyecek ve durulacak derdim. lakin üniversitede zor bir bölüm okuyorum. ve çoğu gün, geceye kadar çalışma isteyen derslerim var. kedimle şu anki gibi bu kadar ilgilenemeyeceğim. ve o, odamdaki oyuncaklarının olduğu çekmeceye doğru geçtiğimde bile heyecanlanıyor oyun diye. ama ben genelde yorgun olup, uyuyorum. ki üniversite zamanı da öyle olacak, onunla 3 saat değil belki 1 saat oynayabileceğim. ve zaten çalıştığım için çok az uyuyabileceğim. ama biliyorum ki, kedim izin vermeyecek. bu konuda ne yapabilirim? ayrıca 2. kedi sahiplenmeyi denedim. birkaç hafta bizimle kaldı, 2. kedi. ama kedim asla onu istemiyor. hatta 2. kedi geldiğinde, 4 aylık olmasına rağmen ona saldırmaya ve bize hırçın olmaya başladı. 2-3 hafta içerisinde 2. kediyi başka odadan bile çıkaramadık, o derece. sonrasında ise başkasına sahiplendirdim, takibini yapıyorum.

4 CEVAP

aytunccc123
aytunccc123

14318

6 aylık dişi demişsiniz ne zaman kisirlastirdiniz?Benimki de 5 aylık oldu hiç kizginliga girmeden kisirlastirmak istiyorum siz beklediniz mi kizginliga girmesini?

somnium
somnium

12640

çiftleşmesinin demişim, ahah çok pardon. kısırlaşması olacak! ^veterinerimiz kızgınlığa girmeden kısırlaşmasının.

somnium
somnium

12640

@aytunccc123 kedim kızgınlığa girmedi hiç. veterinerimiz, kızgınlığa girmeden çiftleşmesinin daha iyi olacağını söyledi. biz de hiç stres yaşamasın istedik, en iyisini yapmışız. yarası 1 haftada iyileşti, şu an gözükmüyor bile. tek sıkıntı ilk başta kontrol etmesi çok zor. çünkü çok afacanlar, yavru oldukları için. ve anesteziden uyanmaları daha kolay. bizim kedimiz veteriner hekimimiz katı anestezi uyguladığı için katı aldı. veteriner hekimize güvendiğimiz için orada yaptırdık. herhangi bir sorun olmadı, 5-6 saat veteriner kliniğinde kaldı. onu teslim aldığında tam uyanmıştı. herhangi ters tepki yaşamadık. sadece antibiyotikten sonra ishal sorunu yaşıyoruz, şu an için probiyotik kullanıyoruz. veteriner hekimimiz ''antibiyotikten sonra normal.'' dedi. tek sorunumuz buydu. :,)

somnium
somnium

12640

ah, yazmayı unutmuşum! kedim 5,5-6 aylık arasındayken kısırlaştırdık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 167 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR