Yavru Kedim Hasta

Kedimde bi anda patisinde ve ağzında böyle yaralar çıktı gözlerinde akıntı başladı veterinere götürdük damla ve merhem kullanıyoruz.Mantar denildi Patisi için özel şampuanla yıkadık su an Patisi iyi ama ağzında başladı mama içmiyor sürekli uyuyor lütfen yardım eder misiniz napabiliriz çok korkuyorum ölmesinden


9 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Lutfen yanlis anlamayin ama kediniz bu durumdayken buraya yazilan tavsiyeler (ilac ya da bakim anlaminda) sizi tatmin edecek mi? Eger eski veterinerinize guveniyorsaniz ona, yok guvenmiyorum sanirim diyorsaniz en kisa surede (hatta su an) kalkip baska bir veterinere goturun. Haline baksaniza cok kotu gozukuyor..

crazyman
crazyman

28

tek vet le kalmayın diğer vetlerin görüşünü de alın

aysegunerr
aysegunerr

114944

Bir su bardağı suyu kaynatıp içine bir yemek kaşığı papatya ekleyip demleyin. Papatya çayıyla bir pamuk yardımıyla gözlerini hafif hafif silin, başka bir pamuk alıp papatya çayından bir damla gözlerine damlatın. Yaralarını da başka bir pamuk alıp papatya çayı ile sakince temizleyin. Saf kantaron yağını yaranın üzerine hafif hafif sürün. (papatyayı ve kantaron yağını aktarlarda bulabilirsiniz)

Bunu bana başkası önermişti yara ve göz akıntısında işe yaradı. Bir de kedinizin bağışıklığını güçlendirmeniz lazım. Bir çay kaşığı immuneks şurup içirebilirsiniz. Fakat her şeyden önce başka veterinerlere danışmalısınız.

aleyn
aleyn

113859

kedicik çok küçük ne ile besliyorsunuz bilmiyorum ama iyi bi kedi sütüyle beslemelisiniz malesef her marka yeterli içerikte olmuyor o yuzden bağışıklıgı düşmüş olabilir.

Teşekkür ederim yorumlarınız için iki tane veterinere götürdük daha 3 haftalık kedi mama sütü aldık iki tane bi tanesini beğenmedi digerine geçiş yaptık...Önce partilerden başladı ve kısa sürede ağız kenarına geçti dişleri cıkıyor halsiz ve bitkin daha düne kadar yürüyor mamasını içiyordu ama bugun mama içmedi ağız kenarları yara olduğu için canı acıyor sanırım.Borik asitle sileceğiz veteriner öyle demişti bide bunu denemekten başka çaremiz kalmadı.Sag gözü bugun açılmıyor Damla ve merheme başladık biraz daha iyi bu kadar çok alışmısken onun bu haline dayanamıyorum iyi olsun istiyorum...

Belki yememesi gereken birşey yemiştir. Bağışıklık sisteminin güçlenmesi için YouTube da veteriner Mehmet Koç diye bir kanal var orda bir mama yapıyor ondan yapın bence

Kızımız dün gece öldü

aleyn
aleyn

113859

çok üzüldüm gerçekten, malesef bu kadar küçük kedileri anne bakımı olmadan yaşatmak çok çok zor ama elinizden geleni yaptınız..

Mariana
Mariana

11022

Çok üzüldüm ölmesine :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 828 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR