Kedimle 11 Saatlik Yolculuk

1 yıl içinde kedimle bi çok kez uçak yolculuğu yaptım. Hepsi de iyi geçmişti. Ta ki bugüne kadar. Bir gün önce veterinere götürdüğümde orada köpek görünce baya huysuzlanmıştı. Bugün de aktarmalı yaklaşık 11 saat sürecek bi uçuşum var. Dün kullandıpım bez çantayı çıkardım alışsın diye kokladı tepkisi gayet iyiydi ama iş içine yerleştirmeye gelince cazgırlaştı. Bırakabileceğim bi durumda yok 4 gün yokum, bakabilecek kimse de yok, götürmek zorundayım.(veterinere bırakmak istemedim hem bilmediği bir yer hem de küçük küçük kutulara koyduklarını görünce daha çok stresleneceğini düşündüğümden içim el vermedi) Plastik taşıma çantasına güç bela ellerimi ısırta ısırta yerleştirdim. Şimdi havaalanındayız ama kedim aşırı derecede korku yaşıyor taşıma çantası titriyor. Şu an vicdanen çok ama çok rahatsızım, sahiplenmeseydim bunları yaşamayacağını bile aklımdan geçirdim. Sakinleştirici vermek istemedim, önceki uçuşumda sakinleştirici verebilmem 1 saatimi almıştı. Bu uzun seferimde ben kekeciğimi sakinleştirmek için neler yapabilirim. İllaki olacak bi süreç ama en kısa sürede nasıl başedebilirim?

9 CEVAP

Böyle telkinler olunca daha da rahatlıyorum. Çok teşekkür ederim. Şu an sakinim gerçi üzüldüğüm için sakin bi ruh halindeyim. Elimden dua etmek geliyor açıkcası:) okuyup okuyup üflüyorum çocuğuma. Nazar değmiştir belki diye:)

Uyumuyor maalesef. Şu an atatürk havalimanındayız. 5 saat bekleyeceğiz. Hala daha hızlı hızlı nefes alıyor. Daha demin mescidde saldım:) kimse yoktu. Kapı tarafını bildi çıkmak istedi(patileri temizdi hatta dün yıkamıştım da) Gezindi baya, bacakları açılmıştır en azından:) ama korktum biri girse kçar diye. 15 dk gezindi sonra geri çantasına koydum. Şimdi ikindi güneşine doğru bakan bi yerde duruyoruz ama hatun hala ürkek

Bi de o kadar sevimli sözler söyledim sevdim uyumadı. Bi dua okuduk millete de okuttum:D şimdi mışıl mışıl uyuyor

Elifoo
Elifoo

10743

Valla kacis yolu kalmamis, siz ruh halinizi kontrol edin sakin kalin ki gerginliginiz ona yansimasin. Ucaktaki proseduru bilmiyorum fakat yaninizda olacaksa (ki oyle oluyor sanirim) surekli goz temasi kurun sakin ses tonuyla konusun. Dediginiz gibi biraksaydiniz daha cok stres olurdu. Benim basima geldi malesef siz yaninizda goturerek bence iyi yapmissiniz. Ayrica sahiplenmeseydim keske diye dusunmeyin o evladiniz sizin her turlu zorlugun altindan birlikte kalkacaksiniz :) sabredin sakin olun insallah bir problem cikmadan hallolur her sey :)

Elifoo
Elifoo

10743

Ahahaha okuyun okuyun eminim onun da fazlaca faydasi olacaktir :)

guineapigela
guineapigela

119533

merak etmeyin en sonunda alışır uyur hatta içinde haha :)

Elifoo
Elifoo

10743

Rotar falan mi var neden o kadar bekletiyorlar ki kediye ayri size ayri yazik

Yok ondan değil diyarbakır istanbul denizli. Diyarbakırdan denizliye direk sefer yok maalesef. Denk gelirse 6 saatlik veya 5 saatlik bi yolculuk oluyor ama bu sefer olmadı maalesef

Elifoo
Elifoo

10743

Oooh masallah :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 649 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR