Barf Beslenme Hakkinda Dusunceleriniz Neler?

kobeya
kobeya

337 Puan

barf beslenme ile ilgili daha cok bilgi sahibi olmak ve goruslerinizi almak isterim.

4 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16508

Belki acımasızca bir yorum olacak ama maddi durumunuz çok iyi değilse Türkiye şartların da pek de imkan yok ayrıca zaman da ayırmak lazım hazırlığına yurt dışında şirketler var yemekleri hazır gönderiyorlar Türkiye de var mı bilmiyorum

TATA4242
TATA4242

118617

Eğer yapabilirseniz ve maddi durumunuz yeterli ve gerekli bilginiz var ise çok iyi bir beslenme modeli ama epey zor onu söyliyim hem sizin hem kediniz için epey zor.Yurt dışında çoğu kişi hazır şekilde böyle besliyor ama Türkiye'de şu an böyle bir firma yok yani en azından güvenilir bir firma yok ve olamazda çünkü çok pahalı.Bizim ülkenin alım gücü vs.belli bir firma bu şekilde ayakta kalamaz,normal mama alırken bile kaç kere düşünüyoruz gerisini siz düşünün :)

AyseMia
AyseMia

111367

Instagram'da Rawforus gibi hesaplar var özellikle bu hesaptaki ürünler çok kafama yattı ve hijyene dikkat edilerek çok özenli bir şekilde belli bir derecede bir süre dondurularak hazırlanıyor. Kendiniz evde yapmanız zaten bu koşulları sağlayarak çok zor olacaktır çünkü marketten yada kasaptan aldığınız etleri direkt olarak vermeniz sağlıksal ve parazitsel bakımdan asla uygun olmaz. Bu ve bu gibi hesaplara göz atmanızı öneririm, kedi ve köpekler için çok iyi ürünleri var çeşit de çok. Ben de bir süre sonra kedim için denemek istiyorum hatta.

DanteGSD
DanteGSD

361

Barf beslenme son derece sağlıklıdır ancak köpeğin ihtiyaçlarının doğru karşılanabilmesi için çok dengeli bir barf olması ve düzenli analizlerinin yapılmış olması gereklidir. Piyasada mantar gibi türeyen barf firmalarının çoğu tamamen ticari. Güvenebileceğiniz adreslerden birisi RawForUs. Evde yapmayı düşünüyorsanız başka tabi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 263 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR