Kedim Sürekli Tuvaletinin Üstüne Basıyor

Merhaba kedimin tuvaleti olmasına rağmen hatta içerisinde bol miktarda kum da olmasına rağmen büyük tuvaletinin sürekli üstüne basıyor ya da bir şekilde üstüne bulaştırıyor bilmiyorum fakat üstünü kapatıyor üstünü kapattığından eminim zaten görüyoruz. Fakat günde en az iki defa her yerinin büyük tuvaletine batmasından çok bıktık henüz iki aylık bir ne yapmamız gerekiyor? (Kum az miktarda iken durum aynı çok miktarda iken gene aynı.)


2 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114455

Merhabalar.


Cevap sorunuzun içinde. Kediniz henüz 2 aylık. Bebekken tuvaletlerini kapatmakta 'beceriksizlik' gösterseler de büyüdüklerinde daha kontrollü olabildiklerinden tuvaletlerine bulaşmadan işlerini görüyorlar. En azından tuvaletini kapatma alışkanlığını kazanmış, buna sevinmelisiniz. Biraz daha idare edip ortalıktan kaka temizleyeceksiniz maalesef ama büyüdüğünde hem kakasını güzelce kapatan hem de kendini kakaya bulaştırmayan mis gibi bir kediniz olmuş olacak.


Bol patili günler dilerim. :)

Balimlilac
Balimlilac

11271

Bence bıkmayın sabırlı olun.Çünkü o daha bebek,Nasıl ki insan bebeklerde de aylarca bezi değiştirilip o kakaya maruz kalınıyorsa kedilerde de durum böyle. Biraz daha büyüyünce zaten kendisi rahatsız olup yapmayacak. Biraz daha sabır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 146 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81301 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR