Kedim Kabından Su İçmiyor

Yaklaşık 1 aydır kedime kabından su içiremedim. Nerden böyle bir alışkanlık edindi bilmiyorum, suyunu gün içinde sürekli yeniliyordum. Musluğun yanına çıkıp açmamız için sesleniyor bize.😅 Su sebilleri var ancak ne kadar güvenilir, işe yarar mı bilmiyorum. Tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.

6 CEVAP

Minminik
Minminik

14307

Su sebilleri oldukca guvenilir su icmesi lazim normal evdeki yemek tabagini deneyin buyuk ihtimal biyik yorgunlugu
Icmiyorsa siringa ile verin

Arietta
Arietta

3959

Evet kabı biraz yayvan bir kapla değiştirebilirsiniz, su sebilleri de güvenilir aslında ben de korkuyordum elektrik falan çarpar diye ama bütçe ayırıp kaliteli bir şey almayı düşünüyorum ben de, çok yararlı olabilir. Zaten kediler içgüdüsel olarak akan suya daha meyilli olurlarmış, daha temiz gelirmiş onlara biz her gün değiştirsek bile :)
Musluğunuzda filtre yoksa çok içmesine izin vermenizi önermem ama, uzun vadede problem olabilir benimki de bir dönem alışkanlık edinmişti, inat ettim şimdi ayda yılda bir damlarsa gelip yalıyor, arıtıcı küçük musluklardan varsa o sorun olmaz ama bence, ondan biz de içiyoruz içme suyu çıkardığı için. Yine de siz evde yokken susuz kalabilir tabii öyle bir şey olsa bile.
Yaş mama da normal ölçüde verilince sıvı alımına katkıda bulunuyor, yağsız baharatsız tavuk suyu da deneyebilirsiniz hem takviye olur.

Simbaloski
Simbaloski

869

Bizimkide arıtma muslugundan içiyor asla kabından içmez, önce patisiyle bir kaç kez dokunup kontrol eder sonra içmeye başlar .. yakında kendi açıp kapatacak diye korkuyorum 😄 evde kimse yokken mecbur kalıyor içiyor tabi oda ayrı konu

ipek0
ipek0

283

su kabını mama kabından uzak tutmalısınız öyle çok hoşlarına gitmiyor bütçeniz varsa da çelik ya da seramik su pınarı alabilirsiniz

Lorelei94
Lorelei94

2716

Su kabi cok alçakta kaliyorsa icmek icin eğilmek istemeyebiliyorlar yuksek su kaplarindan alabilirsiniz biz oyle rahat ettik =)

skythecat
skythecat

682

akan suyu daha çok seviyorlar o yüzden bütçenize uygun bir su sebili almayı düşünebilirsiniz. güzel bir yatırım oluyor açıkçası. çelik almanızı tavsiye ederim, hem temizliği kolay hem de daha sağlıklı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 267 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR