Kedi Bitkisel İç Diş Parazit Damlası

Reyaura
Reyaura

15210 Puan

Nette satilan bitkisel diş parazit damlası gördüm daha önce kullanip faydali geri dönüş alan biri var mi ? Tavsiye ediceginiz bitkisel iç dış parazit damlası var mi ?

4 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

nat. adr. dış parazit spreyini kullanıyoruz, 6 ay kadar olmuştur sanırım dış parazit yaptırmayalı, tüylerini tarayıp havalandırdıktan sonra iyice spreyleyip derisine masaj yaparak geçmesini sağlıyoruz, bi 15-20 dk kadar da yalamaması için oyalıyoruz ya da tutuyoruz. bu da iyi gidiyor bitkisel ürünlere geçtiğimizden beri baya gözlemlemeye çalışıyoruz şimdiye kadar aksi bi durum olmadı tüyleri de gayet güzel ama spreyden mi bilmiyorum. ayda bir uyguluyoruz bu arada dışarı çıkmayan bi kedi oldugu için.

aleyn
aleyn

113859

bu arada yalasa da bi zararı olmadıgını söylediler firmayla görüştüğümde fakat deriye etki etmesi için bi süre yalamadan kalması gerek.. zaten bıraktıgımızda yıkama yalama işlemine başlıyor hemen

aleyn
aleyn

113859

netten alıp kullanmadım ama şu tarifi kullanıyorum, feronianın buradaki bi gönderisinden almıştım: "1 çay kaşığı çiğ kabak çekirdeği 1 çay kaşığı işlenmemiş hindistan cevizi yağı yarım çay kaşığı kekik 3-4 yaprak taze maydanoz 2 damla sarımsak yağı . Hepsini karıştırıp iki ayda bir kedinize verebilirsiniz." ayrıca zaman zaman mamasına bunları ayrı ayrı da karıştırıyorum arada maydanoz arada çiğ kabak çekirdeği gibi. iyi gidiyor şu anda aksi bi durum gözlemlemedim.

aysegunerr
aysegunerr

114944

Buna benzer bir soru sormuştum, Hindistan cevizi yağını hem iç hem de dış parazit için uygulayabilceğimi yazmışlardı.


Naturalis Adramys ın dış parazit spreyini almayı düşünüyorum. İçinde neem yağı var, bir çok şeye iyi geliyormuş. Ben de merak ediyorum, kullanan var mı nasıl?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 757 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR