Kedim Kabız Ve Hangi Mamayı Vereceğim.

Eliflal245
Eliflal245

2053 Puan

Dün sekiz aylık kedimi veterinere götürdük ve kabız olduğu ortaya çıktı.Veteriner Bağırsak rahatlatıcı bir ilaç verdi onu severek yiyor. Eski mamasını değiştirin dedi ama hangi mamayı vereceğimizi söylemedi hatta sordum ama sadece yoğurt verebileceğimi söyledi hangi marka mamayı alabilirim.

7 CEVAP

Kedimekim
Kedimekim

11068

www.farmina.com/tr/kedİnİz-İÇİn/farmina-vet-life-kedİ-mamasi/79-gastrointestinal-kedi.html bu ürune bakabilirsiniz kedimin bagirsak sistemi icin veterinerim bunu onermisti

bsecnl
bsecnl

9779

kuru mama mı yoksa yaş mama mı arıyorsunuz

Cesminurr
Cesminurr

5203

Yaş mama verin düzelene kadar ayrıca sitede sindirim düzenleyici macunlar var onlardan alabilirsiniz

Eliflal245
Eliflal245

2053

Teşekkür ederim

Eliflal245
Eliflal245

2053

Kuru mama

Eliflal245
Eliflal245

2053

Teşekkür ederim

Infernus
Infernus

111806

Kabızlık sorunu mama kaynaklı da olabilir hareketsizlik ve az su içme sebebiyle de. İçeriğinde çok lifli tahıllar içeren mamalar kabızlık yapabilir. Az hareket ediyorsa sürekli uyukluyorsa bağırsakları da az çalıştığı için kabız olması muhtemel. Atlayıp zıplatın oynatın koşturun. Kum kabı sürekli temiz olsun. Çok titiz kediler kirli görünce yapmamazlık edebiliyor. En önemlisi bol su içmesini sağlayın. Su herşey için iyi. Sürekli taze olsun suyu günde 3-4 defa değiştirin. Evin çeşitli yerlerine çeşitli kaplarda koyun örneğin bir yere camda koyun başka yere metal. Plastik kap kullanmayın. Su pınarı da alabilirsiniz teşvik etmesi için. Yine de az içiyorsa daha çok yaş mama kullanabilirsiniz hatta biraz daha sulandırabilirsiniz yaş mamayı. Ne kadar çok su alırsa o kadar iyi. Bununla birlikte gimcatin probiyotik macunu var onu kullanabilirsiniz bu macun bağırsak florasını düzenlemeye yardımcı olacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6001 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR