Kedimin Hareketleri

didemuysl
didemuysl

5542 Puan

Kedimi sadece 1 haftalığına arkadaşıma bırakmak zorunda kaldım gittiğim yerde amcam kanser olduğu için götüremedim 1 haftanın ardından aldım ve kedim çoğu şeyden korkmaya başladı bize bile korkarak yaklaşıyor bundan önce ki Gofret yok gibi arkadaşıma sorduğumda ise hayır korkutmadık diyor sizce neden böyle yapıyor olabilir

6 CEVAP

AyseMia
AyseMia

111367

Neyse bundan sonrasına bakın biraz kendine gelsin şu an pek üstüne gitmeyin daha fazla korkabilir. Bu evreyi atlattıktan sonra eskisinden daha çok ilgi gösterip sık sık oyun oynatıp, en sevdiği yiyecek ve ödül mamalarını verip şımartırsanız orada kötü şeyler yaşadı ise bile unutacaktır bir süre içinde. Neyse ki 1 hafta çok uzun bir süre değil, siz hiç kızmadan oynatın, sevin, ödüllendirin kısa sürede eski haline dönecektir.

somnium
somnium

12640

ortam değişikliğinden kaynaklandığını düşünmüyorum. 1 haftada evini bu kadar çabuk unutmaz. ilgisizlik, kötü bakım olabilir. veyahut size tepkili olabilir-ki bu da küçük bir ihtimal. keşke kedinize bakması için bir komşunuza veyahut bahsettiğiniz arkadaşınıza anahtarınızı verseydiniz. o suyunu, mamasını koyup biraz ilgilenip gitseydi. eğer arkadaşınıza güvenmeseydiniz bırakmazdınız diye düşünüyorum. o değil ama ailesi kötü davranmış olabilir, ses yükseltmiş olabilirler. aklınızda bulunsun, böyle zamanlarda hiç kimseniz olmasa bile a r m u t sitesinde kedi bakıcıları var. saatlik mama, su koyup oyun oynatıyorlar. eve küçük bir kamera da koyarsınız, kedinizi izlemek için. (bunlar bebekler için koyulanlardan) içiniz rahat olur. şimdi ona zaman tanıyın. evinde, güvenli olduğu o ortamda olduğunu tekrar fark etsin. zamanla yine size gelecektir. bu süreçte, yaşadığı stresin bağışıklığını etkilememesi adına tavuk haşlama ve ek takviyeler vermenizi öneririm. psikolojik olarak çabuk bağışıklıkları etkileniyor.

Emirrckr
Emirrckr

12977

Arkadaşınızın evine alışmış olup geri geldiğinde yabancılamış olma ihtimali de var ama bu bence çok küçük bir ihtimal.
Ki eğer bu ihtimal söz konusuysa çok geç olmadan birkaç saat içinde ya da en geç yarın alışmış ve eski haline dönmüş olması lazım.

AyseMia
AyseMia

111367

Ortam değişikliği yaşadığından olabilir ama 1 hafta da geçse kokusunun olduğu bir ortam olduğu için aksine daha rahatlamış olması gerekirdi. Bana kalırsa bariz bir kötü davranma var ve gizliyor olabilirler. Ben kimseye güvenip emanet edemezdim.

didemuysl
didemuysl

5542

AyseMia zorunda kalmasam asla bırakmazdım zaten bence de söylemiyorlar gibi davranıyorlar

Kokomina
Kokomina

1282

Biz kendi evimizde alışkın oldukları annemle bıraktık döndüğümüzde biri sürekli saldırdı bize, eskisi gibi davranmaya devam ettik ancak bir ayda onda eskiye döndü, kırılmak da haklılar , başka dünyaları yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 182 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR