Neden Açık Tuvalet?

aytunccc123
aytunccc123

14318 Puan

Arkadaslar sahiplenecegim oğlum için alisverislere başladım da hep önerilerde açık tuvalet önerildi kapalı tuvalet olduğunda ne gibi sıkıntılar oluyor?
Açık tuvalet daha fazla koku yaymaz mı?

5 CEVAP

Emirrckr
Emirrckr

13016

Açık tuvalet neden öneriliyor;kediniz henüz yavru olduğundan kapalı tuvalet onu korkutabilir diye ya da @Ketonmanya dediği gibi tozlu bir kum kullanırsanız kediniz tuvalet yapma esnasında tüm tozu solumuş olacak.
Kaliteli bir kum seçerseniz,kediniz de kapalı tuvaleti yadırgamazsa elbette kapalı tuvalet en iyisidir.
Hem etrafa da kum saçılmaz,tuvaletin önüne bir paspas koyar halledersiniz.
Bencede kapalı tuvalet alın eğer kediniz girmekte çekinirse,etrafa falan yaparsa üstünü çıkarır,açık tuvalet haline getirirsiniz.

tuvalet için evin en sessiz en insan geçmeyen yerini seçmelisiniz bir de ilerde gözünüzün önünde olup çişini kakasını yaparken zorlanıp zorlanmayacağını göreceğiniz bir yer olsun tabii. çok kısa sürede kocaman olup sığamayacak o yüzden xxl en iyisi ama kapısını kullanmakta zorlanıyorlar hele yavruyken direkt çıkarırsınız kapağını ya da kaldırırsınız benimkiler büyük ama kedi xxl tuvaleti yazınca çıkan görsellerdeki çınar olanın direkt kapağını çıkardım öyle kullanıyorum. toz demişler evet doğru hatta direkt pelete alıştırırsanız ilerde zorlanmazsınız geçişte bigcat power küçük taneliden bayağı memnun insanlar. kesinlikle parfümlü kokulu bentonitler kullanmayın hem soluyacak hem kendini yalayıp yutacak bentonit kullanacaksanız en iyisi proline extra, sandy kokusuz bentonit ve sandy aktif karbon. banyo gibi nemli yerlere koymayın tuvaletini çünkü nemden bozulup kokar onun dışında koku gidericiler mevcut h.cevizi kabuğundan yapılmış doğal olanlardan kullanabilirsiniz.

Ketonmanya
Ketonmanya

114449

Merhabalar.


Kullanacağınız kum kokusuz ve tozsuz olduğu sürece kapalı tuvalet kullanmanızda bırakın sakınca olmasını, çok daha avantajlıdır da. Bir kere kediler tuvaletlerini yaparlarken mahremiyeti severler. Kapalı tuvalet de bunu sağlar. Ayrıca biz kedi insanları için de etrafın daha az kirlenmesini sağlar. Sadece dediğim gibi kum tozlu olursa kapalı tuvalette toz dışarı çıkamayacağı için kediniz o tozu yoğun şekilde solur ve uzun vadede ciğerlerinde hasar oluşması olasıdır. Neye dayanarak hep açık tuvalet önerilerinde bulunmuşlar bilmiyorum ama ben geniş bir kapalı tuvalet öneririm.


Bol patili günler dilerim. :)

Cennet29
Cennet29

123930

Büyük ve kapalı tuvalet en güzeli. Açık tuvalet etrafa kum saçılmasına neden oluyo hemde kedilerde ulu orta çiş yapmaktan hoşlanmıyolar

aytunccc123
aytunccc123

14318

Cook teşekkür ediyorum o zaman kapalı ve geniş bi tuvalet siparişi vereyim
Aslında hani terası da ona hazirlayacagim ya kumunu da oraya koyarım gibi dusunmustum ama kışın tabi soğuk günlerde kumunu da içeriye alirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81186 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR