Sokakta Bulduğum Yavru Kedi Hiçbir Şey Yemiyor

sgul
sgul

241 Puan

Selam herkese. Dün değil önceki gün sokakta yavru kedi buldum. İki aylık vardır. Dişleri varla yok arası. Süt tozu hazırladım biberonla vermeye çalışıyorum içmiyor. Ufak bir kap içine döktüm ordan içer mi diye içmedi. Su da az içiyor. Dün biraz poposunu ıslak bezle silip tuvaletini yaptırdım. Başka da yok. Öğrenci insanım veteriner fiyatları malum ne yapıcam çok üzülüyorum. Kendi kendime ne yapabilirim?

2 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112777

biz de 2 hafta önce beslemeye başladığımız 3 aylık bir yavru kedi için dün yemek yememeye başlayınca belediyeyi aradık yağmurda biraz da olsa ıslanmıştı büyük ihtimalle üşüttü (biz Ankara'nın Sincan ilçesindeyiz Sincan belediyesinin sokak canları için gezen otobüs hizmeti var, adresi verdik gelip antibiyotik tedavisi uyguladılar.Gözlem altına aldık bir değişiklik olmazsa durumunda 2 gün içinde tekrar gelecekler,talep oluşturunca o gün içinde ekipler geliyor hemen ). Sizin yaşadığınız şehirde de varsa muhakkak iletişime geçin, araç içinde müdahale ettikleri ve gerekli tedaviyi uyguladıkları için öyle tedavi için alıp sonradan ekiplerin tekrar getirmemesi gibi bir durum da olmuyor.
Siz sanırım Denizlidesiniz internetten araştırdım Denizli Belediyesinin "canbulans" ismini verdiği bir hizmeti varmış 0 (258) 280 28 35 olarak verilen numaradan mesai saatleri içinde bilgi alınabilirmiş .Akşam ve hafta sonları için de ALO 153 numarası eklenmiş ama biz de araştırmıştık ekiplere ulaşmadan önce ALO 153 ekipleri için olumlu yorumlara denk gelmemiştik ,bence siz ALO CANBULANS'ı bir arayıp sorun,inşallah işe yarar :))

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

7545

Birkaç veterinerden rica edin öğrenci olduğunuzu söyleyin genelde yardımcı olurlar fakat sokak kedisi deyin. Belediyeler de ilgilenir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 196 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR