Sizce Ne Yapmalıyım?

Simbaloski
Simbaloski

848 Puan

Merhabalar oğlum simba 6 ayından beridir ayda bir kaç kez epilepsi krizi geçiriyordu, teşhis koyulması 1 yıl gibi bir zamanımızı aldı, tam ilac yazılacak eeg si cekilecek derken mucizevi şekilde krizleri ayda 1 e düştü, hatta geçen ayın 6 nda son nöbetini gecirdi suan ayın 10 bir ayı geçti daha nobet geçirmedi şükür, bu sebeple doktoru eeg cekimine olac yazimini uygun görmüyor cunku yazılacak olan ilaç karaciğeri yordugu için ayda bir nöbetin ilac tedavisine gerek duyulmadigini soyledi konum aslında şu, daha önce kisirlastirildiktan sonra proplan kullaniyorduk sonra royal canin 37 gectik iki ay öncede royal canin indioor 27 aldim, en son kullandığım masadan sonra krizleri azaldı doktor mamaya ilgili olmayacagini soyledi amabana nedense mamaya ilgiliymis gibi geliyor, simdi yeniden mama almaliyim siteden baktığımda Hill's SCIENCE PLAN Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması fiyat olarak royal caninle suan hemen hemen aynı sizce hilesi denemelimiyim yada royal canine devam mı etmeliyim kafam karışık?

4 CEVAP

mianuuur
mianuuur

78

Mama değişimi hoş karşılanan bir şey değil mama ile ilgisi var mıdır bilmiyorum ama hekiminizin dediğini uygulamanızı öneririm.

Simbaloski
Simbaloski

848

Hills için daha kaliteli diyorlar tabi ondanda kaliteli mamalar olduğu söyleniyor oda ayrı konu aslnda royal caninle hills karsilastirildiginda hangisi daha kaliteli içeriğe sahip onu merak ediyorum çünkü fiyat olarak arada çok fark yok

blue_hpood
blue_hpood

128183

mamayla epilepsinin alâkasını göremiyorum. eeg çekildikten sonra tekrar değerlendirin. azalması veya seyrekleşmesi başka sebeplerle olabilir. mamasını sık değiştirmeyin.

Simbaloski
Simbaloski

848

Biraz araştırdım içindeki protein fazla olunca ve karaciger sıkıntılı olunca fazla yorulduğu için nöbet gecirme olasılığı ortaya cikar diye yazan bir makale okumuştum, epilepsi tarzı nöbetler bir çok sebebe bagli olabiliyormuş, gerci biz tüm vücut tomografi çekildik bir sorun çıkmadı ama karaciger enzimleri yüksek çıkmıştı biokimya da, ben ona başlamıştım halada oyle düşünüyorum o yüzden mamaya bağlıyorum ... ozaman aynı masadan devam edicez tskurler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR