Kedi İçin Camlarda Güvenlik

didemuysl
didemuysl

5592 Puan

Merhaba şuan 4 buçuk 5 aylığa yakın bir kedim var o geldiği günden bu yana camları çok tedbirli açıyorum camın önünde uyumayı seviyo onun daha güvenli bir şekilde dinlenmesini istiyoruz ama nasıl bir önlem alabileceğimiz hakkında fikrimiz yok yardımcı olur musunuz

10 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

winblock öneririm. çelik tel gerdirilmiş ağ, oldukça güvenli. balkonunuza da yaptırın derim, orada vakit geçirmeyi seviyorlar.

Ketonmanya
Ketonmanya

114500

Merhabalar.


Camlarınız için güvenliği arttırılmış kedi teli, balkonunuz için de kedi filesi tavsiye ederim. Kedi filesi sabittir, kedi teli ise açılabilir. Camların silinme ihtiyaçlarından da ötürü açılabilir bir tel daha kullanışlı olacaktır. Yalnız sineklik değil bahsettiğim, kedi teli. Sineklikler hem daha kolay açılır ve tırnak hamlesiyle daha kolay yırtılır. Ancak kediler için özel yapılan tel daha dayanıklı oluyor. Buna da dikkat etmenizi öneririm.


Bol patili günler dilerim. :)

Superisi814
Superisi814

125092

Ketomanyaya katılıyorum.Biz de kedi sinekliği diye geçendej taktirdik.Normal sineklik teli bir pati darbesine bakıyor..Yeni yasadigimiz evde önceden kalın bir balıkçı ağı geçirmişler.Onceleri güvenemiyorum.Yamilmisim.
Sonradan öğrendim, daha ekonomik ve fileler çok kalın.

Busraaadgn
Busraaadgn

679

Kafes teli alıp vidalamayın. Çünkü ben yaptım ama onu bile yırtıp çatı ya kaçtı kedilerim.

Midnightoil
Midnightoil

1127

Deneyimlerimden biliyorum ki, winblock çok güzel ürün ancak balkon için güzel, yani sabit kalması açısından, camlarda kesinlikle pratik değil çünkü cam silmek gerektiğinde tamamen sökmeniz gerekiyor ve hiç ama hiç pratik değil. Mevcut sinekliğinize göre kedi sinekliği diye satılan benim daha önce t.r.e.d.y.o.l. üzerinden aldığım harika bir ürün var kesinlikle çok dayanıklı ve kalın bir malzeme, onu mevcut sinekliğinize geçirirseniz çok kolay oluor.

Midnightoil
Midnightoil

1127

https://w w w.t ren dy ol.com/fersan-aksesuar/yirtilmaz-sineklik-kedi-teli-pet-tul-en-120-cm-uzunluk-100-cm-p-749658490?boutiqueId=61&merchantId=848583

Ebru-c
Ebru-c

4513

https://www.pttavm.com/kuzey-pvc-kapli-puntali-yesil-tel-25x25mm-gozaralikli-100cm-eninde-kafes-teli-kumes-teli-100cmx25metre-p-250322026


Ben bu kafes tellerinden aldım nalburdan, kendim cam ölçülerime göre kesip vidaladım. Hem maliyeti çok daha düşük hemde çok güvenli.
Tek cam için 500 600 tl istemişlerdi 1 sene önce. 50 tl metresiydi ben alırken telin.
Her odanın tek camına taktım, rahatım.

Renklipati
Renklipati

140143

Ben yaptırdım kedi teli diye geçiyor çelikten oluyor kesinlikle yırtılma olmuyor 2 yıldır kullanıyorum,diğer sineklik olanlar çok hassas ona bir pati atsa yırtılma olur..

Minminik
Minminik

14018

https://www.tr end yol .com/vural/balkon-filesi-2-5mx-4-metre-kalin-ve-sik-dokunmus-kedi-cocuk-filesi-p-271806891


aradaki boşlukları çıkartın. ben kendim 1 cama yaptım bu fileden tek ihtiyac matkap ve fileyi geçirecek kancalı vida, youtubeda bir ton video var lütfen camlarınıza file yaptırın.


veterinere ne zaman gitsem camdan düşmüş bir kedi kesin görüyorum hastalar arasında.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 281 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR