Pire Tasması

robinc
robinc

279 Puan

köpeğim sokak köpekleriyle oynamayı çok seviyo ve onlarla oynarken parktan ayrılmak istemiyo ben de çoğu zaman ellemiyorum. iç dış parazitlerini aksatmasak da bugün kulağını temizlerken üzerinde gezinen bi böcek gördüm panikledim. veterinerimize yazdım, parazitleri yapıldığı için kan ememez ama vücudunda gezinmesine engel değil dedi. bunun yanında da bize pire tasması önerdi. siz kullanıyo musunuz ve ev içinde de kullanıyo musunuz? hangi markanın? ve dış parazit dışında uyguladığınız bi şey var mı?

5 CEVAP

Benim kedilerim de de köpeğimde de var. Bayer'in ürünü. Parazit aşıları ve damlalarından çok daha yararlı. Bir ara köpeğim eve pire getirmişti. Ne yaptıysam yok edemedim. Pire- kene tasması aldık. Tüm pireler yok oldu. Kaşıntılar yok oldu. Gece gündüz takılı duruyor. plastik gibi bir şey zaten. Yumuşak. Ben senelik olanını aldım. Halen duruyor. Parka da gidemiyoruz artık. Ama kaldırımlarda da çok pire olduğunu söyledi komşu. Şimdilik mis gibi idare ediyoruz. Yenileme zamanı gelince paradan çıkacağız demektir. Çok pahalı olmuş. ama yararlı bence.

Cennet29
Cennet29

123889

Ben tasma önermiyorum tasma yüzünden kedisi zehirlenenler vardı bence korkunc.

robinc
robinc

279

tasma fikri açıkçası benim de hoşuma gitmedi ama onu nasıl korumam gerektiğini de bilemedim. sokak köpekleriyle oynamayı çok seviyo ben de bunu bölmek istemiyorum. hem kendi sağlığı için hem de bize de bulaşırsa diye korktum.

Bayer tasma dış parazit için en sağlıklı ve etkili ürün oldu bizim için de. Biraz pahalı ama sokak kedileri de dolayı evi bile saran pire temizlendi. Açıkçası damladansa daha bile sağlıklı bence.

DanteGSD
DanteGSD

361

Bayer tasma son derece etkilidir. Eğer damla ve tasma gibi kimyasal ürünler kullanmak istemiyorsanız Ultrasonik tasmaları deneyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 237 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR