Elekli Kapalı Kedi Tuvaleti?

aoeo10
aoeo10

5267 Puan

bizim ailecek kokuya karşı çok büyük sıkıntımız varda o yüzden temizlerken filan çok sıkıntı çekiyoruz bu yüzden elekli almak istiyoruz ve kapalı alacağız ama bu çok pahalı yani 200 tl ona vermeye deyer mi sizce kokuyu 0a indirir mi


15 CEVAP

Kjw
Kjw

2320

Ben kullandım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum...Temizlemesi çok zor normal tuvaletin bir kaç katı zorluk çıkarıyor...Kum yeni doldurmuşken elemeniz çok zor ağırlıktan dolayı,hadi elediniz diyelim bir süre sonra idrar elek kısmına yapışmaya başlıyor...Tıkanmalar başlıyor,benim gibi günlük hatta anlık temizleyen biri için elek kısmı çok işlevselsiz...Hani birikir içinde baya bir elersiniz anlarım ama onu yapmakta doğru değil,ki siz kokudan şikayetçisiniz ama koku tuvaletin açık ya da kapalı olmasıyla alakalı kullandığınız kumun kokuyu hapsetmesiyle alakalı ve kedinin yedikleriyle bağlantılı,bazı mamalar koku yapıyor...


Ve son olarak en iğrenç ve zor kısmı tuvaleti yıkama olayıydı 3 parça ve tek tek söküp yıkıyorsun üstelik elek kısmına yapışan kumlar uzun uğraşlar sonucu çıkıyor,banyoda deliren ben ve bir daha elek kısmını kullanmayan ben sonrada tamamen atıp büyük boy kapalı tuvalet alan ben....Kapalı tuvaletinde kapağı takılı değil mesela ama bizde hiç koku yok...Kum olarak ever clean kullanıyorum koku olmuyor...


Siz bilirsiniz ama bence değmez hemde 200 lira çok fazla ,ben aşağıdaki modeli almıştım...Çok kullanışlı ve geniş açık tuvalet gibi rahat ediyor kedim.


https://www.*******.com.tr/savic-nestor-kedi-kapali-tuvaleti

aleyn
aleyn

113859

ya ben bu eleklileri temizlemenin zor oldugunu düşünüyorum nedense kullanmadım ama bi ara araştırmıştım. her defasında kapağı çıkarmak zamanla bi eziyet haline gelebilir elek neticede küreğin görevini görmüyor mu? kullananlar varsa tecrübelerini yazarsa faydalı olur.
ayrıca koku hakkında sıkıntınız varsa kapla değil kumla çözmenizi yani normal kapalı bi tuvalet kabı ile ever clean kum kullanmanızı tavsiye ederim. günde 2 ya da 3 kez temizliyorum, kesinlikle sıfır koku diyebilirim.

Kjw
Kjw

2320

@dollfacepersian "Savic Nestor Jumbo Kedi Tuvaleti 67 x 47 x 50 cm"

Fiyat olarak 135 TL,ben aldığımda 125 TL idi...Şuan zaten stokta yok görülüyor...


Ben çok memnunum çok geniş ve büyük kedim içinde ezilip büzülmüyor,sanki açık gibi rahat rahat girip çıkıyor...Bir çok kapalı tuvalet ebat olarak çok küçük o yüzden bunu aldım...
Kapağını takmıyorum çünkü kedim tuvaleti genelde bensiz yapmıyor,giderken sesleniyor ben bakıyorum o yapıyor ve temizliyorum hemen:)

Elifoo
Elifoo

10743

Kumda koku tamamen sizin kullaniminiza ve kumun kalitesine bagli. Gunde 2 kez degistirip ayda 1 kez de tamamen bosaltip kabi yikayip kullanirsaniz koku orani cok cok az olur. Ayrica kapali bi kum kabi kullanirsaniz da kokusu az temizligi uzun sureli olur. Acik olanlarda hep disari dokuluyor ve koku yayiliyor cunku. Bir daha buna 200 lira vermenize gerek yok kapali bir kum kabiyla ayni sey :)

omrtyyp
omrtyyp

82

temizlerken sıkıntı çekiyorsaniz bu sizin için daha kötü olur. Çünkü daha çok vaktinizi alir temizlemek
Bence kum saçılma şikayetiniz yoksa kapalı bile almanıza gerek yok. Ever clean gibi kaliteli bir kuma geçmeniz ve düzenli temizlemeniz koku sorununuzu çözecektir.

Breda
Breda

3721

Sanicat marsilya sabunlu deneyebilirsiniz.. Kedinizin tuvalete gittigini sabun kokusu yayildigindan anlarsniz.. Everclean kadar iyi deil tabiki ama fiyati makul iyi bir kum..

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Kaliteli mama kokuyu azaltır görüşüne bira şaibeli bakıyorum. Çünkü proplan kullanırken koku hiç rahatsız etmezken acanaya geçtiğimizde felaket bir dışkı kokusu başlamıştı. Bence koku durumu kullandığınız kuma tubaletin yerine ve size bağlı bir şey. Benim kedim günde 1 kere dışkılıyor ve dışkıladığı anda hemen alıp atıyorum kokusu da 5 dakika da evden gidiyor ki ben kokusuz kum kullanıyorum migren hastası olduğum İçin mecburi. Yani siz dışkıyı veya çişi uzun süre bekletirseniz kokulu kumda bile rahatsız edici koku kalır. Yani tavsiyem dışkıyı yaptığı anda almanız. Dışkı yapacakları zaman daha derin ve hızlı kazıyorlwr bu şekilde dışkılayacağını anlayabilirsiniz. Onun dışında dediğim gibi kokusuz kum kullanıyorum ama devamlı temizleme odaklı olduğumuz İçin koku yok :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

@Kjw
Linke tıkladığınımda tüm savic markalı tuvaletler çıkıyor. Tam olarak hangi modeli aldınız acaba?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

@Kjw


Tesekkur ederim,Bende onu almayı düşünüyordum.Plastik kapağının kapanmama, plastiğinin kalitesiz olması gibi yorumlar okudum. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz?

aoeo10
aoeo10

5267

Hepinize teşekkür ederim o zaman sadece normal kapalı bir kutu alacağım
fakat 2. sorum şu hangi kumu kullanmalıyım orta fiyatlı olarak

buddha_bar
buddha_bar

3998

Koku icin kullandiginiz kedi mamasını degistirin mama ne kadar kaliteli olursa koku okadar az oluyor kapalı kedi tuvaletinin cok etkisi olacagini sanmam bendeki kapalı böyle değil ama hic bir etkisi olmuyor .

Mariana
Mariana

11022

Benim kedimin tuvaleti elekli ve ben memnunum. Kapalı değil tuvaleti ama öyle keskin bir koku olmuyor. Bende katılıyorum kaliteli mama kokuyu azaltıyor

Kedilerim son zamanlarda kokulu kumlardan hoşlanmıyor gibi hissettiğim için recoll elite isminde kokusuz kuma geçtim. Tuvalet kapları kapalı ve 1 sabah 1 de akşam temizliyorum(mecburiyet sebebiyle,yoksa bende 3-4 kez temizlemeyi tercih ederdim) Ve bir koku problemi yaşamadım. Uygun fiyatlı olarak recoll markası da aklınızda bulunsun :)

aleyn
aleyn

113859

ben de büyük tuvalet kabı arayışı içindeyim, cevapları ben de bekliyorum ben de :)

Omereyub06
Omereyub06

103369

www.petlebi.com/kedi-urunleri/ferplast-home-prima-filtreli-kapali-kedi-tuvaleti-39x52x38cm-kurek-hediye-kirmizi.html

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1661 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR