Yabani Yavru Kedi Yavrusu Yakalama Konusunda Fikirlere İhtiyacım Var

aslihan_e
aslihan_e

128541 Puan

Bu akşam az önce bir evin kapısının önünde bas bas bağıran bir yavru gördüm. 2 aylık falandı. Gözünün birinde enfeksiyon var. Yaklaştığım an kaçıp evin içine giriyor. Ev sahiplerinin evde olmadığını söyledi karşı komşu. Biraz tavuk pişirip götürdüm, uzakta bekledim kokusuna çıktı, gizlice yaklaşıp tutmayı denedim ama daha dokunduğum an öyle bir attı ki kendini yere, tutsam bile elimi parçalar anlaşılan. Bir daha da çıkmadı tutmayı denedim diye. Tavuğun içine kedilerimin antibiyotiğinden sakladım ama gözüne ilaç sürmeden iyileşeceğini sanmıyorum. Ne yapsam sizce?

4 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Benimde başıma gelmişti, iki kişi ile hallettik yavru sonuçta korkuyo zarar verecenizden, ben havlu ile yakaladım sadece kafası dışarıda kaldı bir güzel yakalayınca sarmaladım onu havluya arkadaşım da pansuman yaptı, ve sonraki günlerde artık kaçmıyor du. Yaş mama cazip geliyor birazda ondan koyun önüne pansuman bitince

aslihan_e
aslihan_e

128541

Ben de havluyla yakalamayı düşündüm aslında ama yaklaşamıyorum bile, kapının ağzında sağlama alıyor kendisini. Ne yapacağımı şaşırdım. Umarım yarın yakalayabilirim, bugün karnı doydu diye çıkmaz artık. Yardım edecek kimse de yok. Hayvan delirecek büyük ihtimalle tuttuğum an. Yarın orada olur inşallah.

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

6945

Kafese yaş mama koyun girince kapatın veya file ile (balık ağı vs satılan yerlerde oluyor)

aslihan_e
aslihan_e

128541

@AsumanAtilgan Maalesef bu sabah gittiğimde yoktu, bugün ev sahipleri dönmüş ve hayvanı bulunduğu yerden kovmuş.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR