Kedim Tuvalet Kabinin Disina İsiyor?

Penthe
Penthe

3813 Puan

1.5 yasinda erkek scotishim var.

1 ay koyde kaldiginda -ondan once evimizde hic boyle aliskanligi yoktu- arada bahceye cikariyordum bahceye ve evde merdivenin altina isemeye basladi. Yeni bi eve tasindik bentonit kullaniyordum normalde buraya tasininca elekli kap alarak pelete gectim ilk gun 2 defa koltuga isedi cunku bentoniti almayi unutmusum ve karistiramadim. Tuvalete Alismadigindan yapti diye dusundum. Ertesi gun peletli kaba normal diskisini ve cisini yapmaya basladi. 3 gun once esyalarimn oldugu bavulun tam ortasina isemis. Yine dun aksam salonda zemine isedi. Cis yaparken gozlemliyorum herhangi bi sorun yok gibi kan yok gunde 2 defa fln isiyor ve miktari da normal gibi. Hemen veterinere kosmak istemiyorum stres oluyorlar biliyorsunuz yine de goturmeli miyim? Biraz daha takip mi edeyim nelere dikkat etmem gerek? Yardimci olursaniz sevinirim. Koltuk icin carpex aldim o kadar surdum ki zor arindi ama alttan alta gene kokuyor. Evi daha fazla batirmadan bir caree lutfen:(

6 CEVAP

Penthe
Penthe

3813

Bi yandan kabina da yapiyor

aslihan_e
aslihan_e

128457

Kısır değilse çok normal. Kısırsa bilemiyorum. Belki ortam değiştiği için stres olmuş olabilir, dışarı çıkmak istediği için yapabilir.

Penthe
Penthe

3813

Kisir degil kizginliga girmis gibi hicbir zaman durmadigi icin biraz erteledim sanirm
Ama puskurtmengiib degil bildgiiniz isiyor
Isaret mi birakiyor bu sekilde?
O zaman kisirlastirmam gerekecek

Bir idrar testi yaptırıverin lütfen. Cins olarak böbrek problemi yaşama ihtimali yüksek, orada idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir. Stresten kristallenme olabiliyor. Çişini yaptığı yerden şırıngayla çekip teste verince biz de stresli değil hasta olduğunu öğrendik.

Sumer_Gzgb
Sumer_Gzgb

755

Kısır degilse büyük ihtimal kızgınliktadir.Benim kedim de oturarak yapıyordu kısırlaştırma sonrası bir daha yapmadi ve testleri hep iyi cıktı. Ancak dışarı çıkıyor olması ve cinsi nedeniyle hasta değil demek muayne olmadan mümkün değil.

Penthe
Penthe

3813

Kisirlastirdiktan sonra 2 gun daha yapti bir daha birakti tuvaletine yapiyor artik. ^^

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 171 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81301 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR