Kücük Oglum Ve Sarılık

gece18
gece18

12998 Puan

Anne kedimin yavrularından biri sarılık oldu 5 aylık oglum. Ondan öncede ufak tefek halsizlikler vardı tedavilerin hiçbirine cevap vermedi dün şiddetlendi ve değerler bugün sarılık olduğunu gösterdi. Fip negatif cıktı.


İştahı yerinde yemeye çalışıyor halsiz olsada ben besliyorum. Suyunu mamasını her seyini veriyorum. Tavuk, ciger özel klinik mamaları ve ekstradan vitaminlerinide veriyorum. Sarılık için daha fazla ne yapılabilir bilmiyorum su an cocugum icin 3 veteriner ile iletisimdeyim. Sizlerinde yapmamı istediginiz bir sey varsa paylasırsanız cok mutlu olurum.

11 CEVAP

gece18
gece18

12998

Güncelleme:
Korktugum basıma geldi, cocugum ne yazık ki fip miş. Neyden korkulursa insan onu cekermis. İliklerime kadar yasıyorum.

zey940
zey940

2679

Çok geçmiş olsun @gece18. Her kedi sahibinin korkulu rüyası maalesef :(( İyileşen kedilerin sayısı da hiç az değil lütfen ümidinizi kaybetmeyin, kediniz en kısa sürede sağlına kavuşur inşallah.

gece18
gece18

12998

@zey940 cok tesekkür ederim, hekimimiz yarın ilacları getirecek ve tedaviye baslayacagız. Yasatmak icin elimden geleni yapıyorum asla uyutmam. Umarım toparlayacak oğlum🙏

Dann
Dann

1176

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, çok zor bir süreç bekliyor sizi birden fazla kediniz olduğu için diyorum. şuanda kedim için gs44 enjeksiyon ile fip tedavisi uyguluyoruz. her gün kediye iğne yapılması hem benim için hem de kedim için çok zor . yaşadığım yerde fip vakaları patlamış durumda, burada görştüğümüz başka bir veteriner pet core kapsül kullanarak fip tedavisi yapıyor
şuana kadar oldukça yüksek oranda iyileşme durumu var. fip için bir kabuk görmüş tedavi metodu yok maalesef, veterinerlerin tecrübelerine ve kedimizin bağışıklığına kalıyor herşey. merak edenler için kapsülün fotoğrafını çekmiştim. pet core kapsül umarım kısa sürede sağlığına kavuşur ufaklık. diğer kedilerinizle uzun uzun yaşarlar.

Minminik
Minminik

13978

başınız sağolsun, üzüldüm çok diğerlerinin ömrü uzun olsun

tengrist
tengrist

11583

Çok geçmiş olsun♥ :(

Ahudr
Ahudr

11539

Insallah en kısa sürede sagligina kavusur cok gecmis olsun ❤🙏

gece18
gece18

12998

@Ahudr çok teşekkür ederim🙏

gece18
gece18

12998

Tesekkür ederim.

Cennet29
Cennet29

123929

Cok üzüldüm Allah şifasını versin 😔 tüm cocuklarımızı da korusun kötü hastalıklardan

gece18
gece18

12998

Çok teşekkürler her sey icin, maalesef oğlumu kaybettim. İlacın geldiği gün dayanamadı ve vefat etti. Çok korkuyordum bu illet hastalıktan bu korkuyu nasıl çektim bilmiyorum ama bugünden sonra buraya girip çok şey okumamaya özen göstereceğim korkularımı bıraktım. Sizlerde korkmayın.


Herkese cok teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 336 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR