Bahçede Baktığım Kedim Sekiyor

yusuf2645
yusuf2645

2564 Puan

Merhaba arkadaşlar. 5 aydır balkonumda ve bahçemde baktığım kedim var ve çok oyuncu ve sevecen fakat bu sabah balkona mama vermeye çıktığımda çağırdım ve ağır adımlarla sekerek geldi. 1. Katta oturuyoruz ve balkon yerden 1 metre kadar yukarda zorlanıyor mu bilmiyorum ama balkona zıplayıp balkondan aşağı inebiliyor. Sağ arka bacağına basmaktan çekiniyor. Bacağın dışardan görünümünde bir anormallik yok ama kırık veya burkulma olabilir. Kendisini sevdiğimde hala gırlıyor. Ama oyun oynamıyor eskisi kadar. Belediyenin barınağı evime çok uzak olduğundan götürüp baktıramıyorum özel bi barınağa baktırmayaysa durumum müsait değil. Ne yapmalıyım?

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128553

Bir süre evde bakılmalı öyle bir kedi. İncinmiştir büyük ihtimalle. Ayağında yara izi, şişme, pati tabanında sorun var mı kontrol edilmeli. Kırık olsa hiç basamaz, sadece hafif aksatıyor sanırım?

yusuf2645
yusuf2645

2564

Evet bazen basıyor ama aksayarak yürüyor. Yara izi şişme vs fark etmedim hiç. Elimle dokunduğumda hırçınlaşmıyor ya da aksi bir tavır sergilemiyor. Balkona biraz zorlanda da zıplayıp inebiliyor. Evde bakmayı çok isterdim fakat evde çok hırçın bir kedim var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 156 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR