Kapalı Kedi Tuvaleti Ve Kedi Bakım Seti Önerisi

ygtrece
ygtrece

765 Puan

Kapalı kedi tuvaleti ve kedi bakım seti önerisi yapabilecek var mı. En temel şeyler olsa bile kedi besliyorsanız şundan olmalı dediğiniz şeyleri atar mısınız?

3 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

biz kedimizi sahiplendiğimizde toplu bir şekilde almıştık geçen sene o zaman 200-300 TL civarıydı şu an 2 katı olmuş sanırım ama (kum da vardı içinde) tırnak makası çok kaliteli çıktı mesela,taşıma çantası da keza öyle ,tırmalama tahtası 50 cmdi büyüyünce onu kullanmak istemedi sadece 90 cm olanlar çok daha iyi oluyor, kum kabı da kaliteli son derece ama 1 büyük boy daha olabilirmiş demiştik sonradan ( ********* sitesinde oluyor bakabilirsiniz)
https://www.********.com/vovoshop/kedi-bakim-seti-15parca-kirmizi-p-323095268
(bu tarz ürünler olabilir mesela ama buradaki mama kapları hem plastik hem de küçük oluyor neredeyse hepsinde seramik,porselen ve geniş bir mama kabı kullanmak daha sağlıklı biz kullanmamıştık içinden çıkan mama kaplarını.Bu linkte felix ve whiskas markalarına ait yaş mamalar var güzel içerikli markalar değiller o yüzden kullanmanızı önermem ileride böbrek sorunlarına sebep olabiliyor uzun vadede.

Midnightoil
Midnightoil

1127

Catit Jumbo Kapalı Kedi Tuvaleti


değişik 4 ayrı tuvalet kabı almışımdır bugüne kadar, ama bu yazdığım kadar rahat kullanımlı kapalı tuvalet ben daha hiç görmedim. Hem kedimiz hem biz çok memnunuz. Tarak olarak Furminatör'den iyisine de denk gelmedim. Tırnak kesimi içinse Trixie nin ufak olan makasını kullanıyoruz.

Minminik
Minminik

14007

Sadece şunu söylemek istiyorum elimde metre ile gidip bütün petshoplardan ölçüp en büyük kedi tuvaletini aldım kapalıydı ama benim Kedimin en sevdiği kedi tuvaleti bildiğiniz yuvarlak çamaşır leğeni

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 183 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR