Sokakta beslediğim bir kızım bir haftadır yoktu. Bugün geldi ve yemek verdim. Karnı resmen davul gibi. Yani hani hiç anlamayan birini getir, o bile hamile der. 8 aylık kadınlar gibi resmen :D Abartısız diyorum, resmen davul gibi, hatta yürüyemiyor. Yanlara doğru iyice şişmiş. Patlayacak gibi.
Sizce yavru kedi rekoru mu gelir? Ve de doğum belli, bir haftası falan var. Sizce olduğu gibi anneyi sahiplendirsem mi?
1 haftadır şiş olmayan karın mı 1 hafta sonra şişmiş? yoksa kediniz, hamileydi de 1 haftadır mı ortada yoktu? eğer öncesinde hamile değilse, 1 haftada böylesine şiştiyse ve yürüyemiyorsa çok daha sıkıntılı şeyler olabilir.
Bir hafta içerisinde çok sismisse normal bir durum olmayabilir. Hamile olsa bile o kadar kısa süre içerisinde dediğiniz boyuta gelmesi zor. Hekimin muayenesinde yarar var
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor