Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Kedilerim için bozita marka mama kullanıyorum mamadan memnunum kedilerimde seviyor ama uzun süre aynı mamayı yediklerinde sıkılabiliyorlar bu sebepten ara ara dönüşümlü olarak verebileceğim bozita kalitesinde mama önerebilir misiniz. Fiyat olarak şu an bozitanın 10 kg olan paketi 1450-1500 TL civarında fiyat olarakta 1500'ü geçmesse iyi olur çünkü şu an daha üstünü vermem bir mamaya.
Purina Cat Chow Kısırlaştırılmış Tavuklu Kedi Maması var 1200 TL civarı sizce bozita ile dönüşümlü vermek için iyi bir mama mı?
Sanabelle, nutri feline, brit care var fiyatları benzerdi en son ama ben bayadir mama almadım artmış olabilir
Purina'dan Proplan dışında diğer mamaları alınmaz alınmamalı. Sizin dediğiniz Cat Chow'da marketlerde satılan bir market maması maalesef önermem asla.
3kg 800tl virbac tavsiye ederim az tahıllı bir mama
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.