Temizlik Konuları (Acil Yardım)

Mehmet163727
Mehmet163727

2715 Puan

Son zamanlarda ev temizliğinde sirkeli su yetersiz kalmaya başladı. Ev temizliği için neler kullanıyorsunuz?
Önerileriniz var mı ?

7 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Ben Asperox'un yüzey temizleyicisini ekliyorum yer silme suyuna. İçerisinde evcil hayvanlara zararlı bileşenlerin bulunmadığı iddia ediliyor marka tarafından. Sildikten sonra bir kere de duru suyla geçiyorum ama üzerinden. Yine de ne olur ne olmaz. Ben de bir zararını görmedim aylardır. Tavsiye edebilirim.


Bol patili günler dilerim. :)

tengrist
tengrist

11589

vegan ve ** cruelty free** (hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve hayvansal katkı maddeleri kullanmayan) bir firma olması sebebiyle ben de asperox kullanıyorum. ön yüzünde evcil hayvan dostu olduğunu belirten bir ibare var ayrıca @ketomanya hanımefendinin de dediği gibi içeriğinin temiz ve doğal olduğunu bu sebeple hayvanlara da zarar vermeyeceğini iddia ediyorlar. temizlik ürünlerinde içerik okumayı pek bilmediğim için ne kadar doğru bilemiyorum...
Yüzey ve mobilya temizliklerinde de arap sabunu+ beyaz sirke kullanıyorum artık bana tozlanma geciktirmede çok daha başarılı gibi geliyor yüzey temizleyicilere kıyasla.

koku bırakmayı temizlemekse carpex sprey lazım. genel ev temizliği için konuşmuşlar ben yerleri arap sabunuyla yıkayıp duruladığım havluyla siliyorum. öyle işaretleme kokusu kolay geçmez hele ki yanlış ürünlerle yaparsanız hiç geçmez kısırlaştırın mutlaka.

Linasuna
Linasuna

617

Vallahi bende sirkeli su ile siliyorum ama haftada bir banyoyu çamaşır suyuyla yıkıyorum bol su ile üzerinden geçiyorum sonra kuruluyorum bazen dediğiniz gibi sirke yetersiz kalıyor evin içerisine kullanmıyorum çamaşır suyunu

Mehmet163727
Mehmet163727

2715

Yani aslında durum şöyle acil bir durum olduğu için marketlerden temin edebileceğim bir ürün olursa daha iyi olur

EzgiGuven
EzgiGuven

190

Kokudan dolayı mı temizlik yetersiz kaldı yoksa sizin içiniz mi rahat etmiyor ? Eğer koku yüzündense kedi köpek kokuları için özel yüzey temizleyiciler var veterinerler de alabilirsiniz.

Mehmet163727
Mehmet163727

2715

İşaret bırakıyor ya sirke de pek etkili olmuyor o konuda

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR