Kedi Taşıma Sorunu

Eliflokummm
Eliflokummm

299 Puan

Merhaba kedim 6 buçuk kiloya yakın diyet mama veriyorum zaman zaman asi ya da veteriner ziyaretlerinde taşıma box kullanıyorum ama kutunun da agirligiyla birlesince ciddi problem oluyor belimde üç fıtığım var ve dikkat etmem gerekiyor evet bunun için özel bebek arabası formunda arabalar var ancak cok pahalı. Ben de bebek arabası düşündüm içine kutusuyla birlikte koysam arabanın üzerini ince bir örtüyle kapatıp veterinere o şekilde gotursem absürt mu olur bilmiyorum.

6 CEVAP

SaraNurb
SaraNurb

427

neden absürt olsun sizin sağlığınız da söz konusu burada bene boxıyla birlikte bebek arabasına koyarsanız birşey olmaz

Gayet güzel olur

Arietta
Arietta

1188

Bence de hiç absürt olmaz, zaten insanların arabanın içine yolda giderken öyle çok odaklanacağını düşünmüyorum ki öyle olsa bile abartı bir görüntü yok ortada, çok da tatlı olur. Kutuyu güzelce sabitlersiniz, üstünü de örter mis gibi taşırsınız minnoşu

GzdeAkbuz
GzdeAkbuz

10356

40 lt saklama kabı alıp valiz tekerleği ve tutamaç takip cekcekli bir taşıma boxu yapabilirsiniz. Milano valice, migno, lavista, ganko, viva design, pawise, imac, zampa, bayemre, antares pet ,bu markalarda orta fiyatlı canta turlerini bulabilirsiniz ama evinizde bebek arabaniz varsada dediğiniz sekilde kullanim sağlayabilirsiniz hem boşuna paraniz gitmemis olur.

Minminik
Minminik

14018

Selam pazar cantalari var bilirsiniz tekerli cekmeli bir amca kedinin boxini bunun uzerine sabitleyip gezdiriyordu belki fikir verir

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Çok geçmiş olsun öncelikle. Yaşayan bilir cidden fıtık işkencesini. :(


Bebek arabası gibi olanlardan alabileceğiniz gibi sırt çantası şeklinde olanlardan da alabilirsiniz. Astronot çanta olanlardan değil ama. Onlar kedilerin sağlığına çok zararlı. Sırt çantası denince akla ilk onlar geliyor da. Kumaş ve ağ şeklinde havalandırmaları olanlardan. Sırtınıza ya da ana kucağı gibi ön tarafınıza asabilirsiniz. Vücudunuza yine de yük bindirecektir ama box gibi tek elinizle taşımayacağınız ve yükü direkt kolunuzdan almayacağınız için vücudunuza daha dengeli yayılır yük, siz de daha rahat edersiniz.


Tekrar çok geçmiş olsun. bol patili günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR