Kedilerin Dışarıda Gezdirilmesi Hakkında

MinelG
MinelG

12959 Puan

Arkadaşlar ben kedime göğüs tasması sipariş ettim ve onu gezdirmek istiyorum.Camdan bakmayı çok seviyor ben de onu içeri tıkmış gibi hissediyorum.Köpekler kadar kedilerinde en azından bahçede gezdirilip oynatılması gerektiğini düşünüyorum.Kedisini bu şekilde bahçede gezdiren var mı? Nelere dikkat etmeliyim? Ya da bahçeye alışıp sonra evde daha da mutsuz olur mu bunları merak ediyorum

7 CEVAP

MinelG
MinelG

12959

Tasmasız çıkaramam çünkü kuşları ve böcekleri gördüğü an deliriyor kaçarsa bir anda yakalayamam,araba çarpar vs diye korkuyorum bizim ki biraz fazla yaramaz :) çok enerjik saatlerce oynatsam dahi yorulmuyor bari dışarda doğal ortamında da biraz koştursun istiyorum :)

Kedimekim
Kedimekim

11068

Bu gezdirme isini yapmayi cok isteyip de aylardir karar veremedigim bir durum. Disarda her hangi bir kedinin biraktigi virus ve turevlerinden dolayi hasta olabilir mi endisesi nedeniyle disari cikartamiyorum. Bir de istanbul da olunca kedisiz temiz alan bulmak cok zor. Veteriner asilari tam olsada virus bulasma oraninin oldugunu soyledi. Bu kadar gozumden sakinirken bi disari cikmasiyla hasta olursa kendimi de yer bitiririm yani. O yuzden disari cikaranlara imreniyorum iyi cesaret. Bunu ben yapamadim henuz.

bende her gün kedimi bahçeye indiriyorum 3. katta oturuyoruz bahçeye ilk başta sersem gibi bakıyo
sonra alışıp oynuyo yukarı çıkardığımda da aynı mutlu yani her iki yerde de mutlu daha iki aylık kedim ama
tasmaya alıştırmayı düşünüyorum sonra alıştıramam diye

yasement
yasement

119858

Evde daha mutsuz olmuyor ama her gun cikarinca yagmur camurda cikaramadigimiz gunler cok bagiriyordu kapida. O yuzden en sık gun asiri cikarmak cok disariya alismamasi icin daha mantikli bence.

kediler özgür ruhlu hayvanlar. Salmasanız bile kaçıp gitmeye meyilliler. ilk defa sokağa çıkan kediyi de yakalamak epey zor hayvancik korkudan nereye saklansa bilemio. etrafta kopek zararlı insanlar yoksa gozetim altında salabilirsiniz. ilk basta etrafı deli gibi koklayacaktir:)bahçede bile olsa ilk adim attıkları yer hakkında bilgi topluolar sonra rahat rahat gezip kelebek çekirge avliolar:) ben ilk yavruyken cikardim korkusundan sırtımdan inmedi. 6aydan sonra indirmeye başladım bahçeye. suan öyle bir fobimiz kalmadi

MinelG
MinelG

12959

Çok teşekkür ederim ☺️

MinelG
MinelG

12959

Çok teşekkür ederim tasmamız geldi yarın deneyeceğim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 705 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR