Kedim Kusuyor

Merhaba. Düzenli malt vermeme rağmen kedim iki haftada bir, bazen bir haftada bir kusuyor bu şekilde. Bazen daha çok tüy çıkıyor. Sebebi ne olabilir?


6 CEVAP

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Merhaba , ben kedim özelinde söylemek istiyorum Proplan kısır somonlu mamamaya geçtiğimizden beri bu şekilde kusuyor. Geçenlerde bu şekilde bir başlıkta açmıştım hatta diğer arkadaşlarda Proplan da benzer problemi yaşamış. Mamanız hangisi bilmiyorum ama mama kaynaklı da olabiliyor. Yine de en doğrusu vetenir kontrolü elbette. Bizde kontrolde bir problem çıkmadığı için mama kaynaklı olduğunu düşündük.

stellabennett
stellabennett

119987

benimki bunun sarısından kusmaya başlamıştı veterinere götürdüm sindirim problemleri varmış belki sizinki de öyledir ama veterinere götürmeden bilinmez

stellabennett
stellabennett

119987

tahlil yaptılar tahlilde bir şey çıkmadı röntgen çektiler röntgende bağırsaklarında dışkılar doluydu kabızmış sindirim problemi yüzünden tuvaletini yapamıyormuş yapamayınca da kusuyormuş

Ayben12
Ayben12

741

Biz de Maraş depreminden sonra bir süre mamaya ulaşamadık ve AFAD maması kullandık. Ara ara kusmalar başladı. Önceleri de oluyordu hatta ishali de tetikliyordu. Hassas sindirim olduğu için şuan proplan optidigest başladık. Birkaç gün oldu. Daha önce de bu mamayla düzelmişti. Sizinki de sindirim hassasiyeti olabilir. Yine de bi genel muayene ve tahlil yapmanızı tavsiye ederim:)

Tamamdır teşekkürler, bu arada bunu anlamak için ne yapıyolar mesela

Teşekkürler herkese. Mama olarak uzun süre exclusion kullandım şuan n&d’ye geçtik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 218 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR