Yurtdışı Sorunu ? Bilen Yardımcı Olabilir Mi ?

Kajumom
Kajumom

736 Puan

Merhaba size sormak istediğim bir soru var . Ben yurtdısında yaşıyorum avrupa ülkesindeyim . Türkiyede kalan bir yavrum var . Kedimi yanıma almayı cok istiyorum. Kuduz titrasyon testi yapıldıktan sonra kedimi ailem bana gönderebilir mi ? Bu konu ile ilgili bilgisi olan benimle iletşime geçerse cok sevınırım

4 CEVAP

Dann
Dann

1173

Ben de kedilerimle yurt dışına gitmeyi planladığım için biraz fikir sahibiyim, yurt dışında bi bağlantı bulana Kadar kedilerimin işlemlerini yaptırıyorum , kuduz titre testinden sonra bazı ülkeler bildiğim Almanya var 3 ay bekletiyorlar , onu öğrenmeniz lazım hangi ülkedeyseniz. Diğer konu ile ilgili olarak kedinizi yalnız uçağa alıp getireceklerine pek ihtimal vermiyorum. Birinin yanında eşlikçi olması şart, Diğer kedilerinizi götürdüğünüzden zaten biliyorsunuzdur gideceğiniz sefer için kabinin uygun olmadığı konusunda rezervasyon yapılıyor. O yüzden yalnız gitmesi çok küçük ihtimal kalıyor. Hangi uçak firmasını düşünüyorsanız onları arayıp bilgi almak şart aslında, kargo bölümünde getirilmesini istemeyeceğinizi varsayıyorum.

Dann
Dann

1173

Ben böyle bir risk almazdım kendi adıma, kargo bölümünde saatlerce soğukta kalmasının, birilerinin elinde korku içinde oradan oraya özensizce taşınıyor olma ihtimalini göz aradı edemem. Uçakların bagaj kısımlarında yolculuk edip sonrasında hayatını kaybeden çok örnek var. Bunların dışında Kedinizi yanında kimse olmadan uçağa almaları düşük ihtimal geliyor bana.

Kajumom
Kajumom

736

Kedimle gelecek birisi yok suanda kargo bölümünde gelmesi kötü mü olur?

Kajumom
Kajumom

736

Tesekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 220 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR