Kedim Saldırıyor

rkyeda
rkyeda

4370 Puan

Kedim oyun mu oynuyor beni mi dövüyor belli değil birden saldırıyor sabahlari elimi ısırıyor bu arada 5 aylık erkek şuan yüzumun heryeri çizik

10 CEVAP

rkyeda
rkyeda

4370

Ben annemden bu kadar dayak yemedim

Elifoo
Elifoo

10743

Benimkine hayir dedikce “ sen kimsin lan bana hayir diyorsun” dermiscesine daha cok saldiriyor.. ben de onu boyle kabul ettim napiyim :) al kopar oglum diye veriyorum kolumu onune

Gul36
Gul36

113368

Benim de ellerim, kollarım ve bacaklarım ısırık ve tırmık izleriyle dolu. Bunu oyun oynarken yapıyor. Yavru kedilerin aklı fikri oyunda olur zaten. :D Severken falan istemediği bir yerine dokunmadıysan o ısırık ve tırmalamaların hepsi oyun.
Benimki de 5 aylıkken daha fazla tırmalıyordu ama şimdi 7 aylık, biraz daha azaldı. Net ve biraz sert bir sesle her defasında hayır diyerek onu durdurmalısınız. O zaman giderek azalıyor.

rkyeda
rkyeda

4370

Bu o kadar şımarık ki hayır dan falan su dan hiç bieseyden korkmuyor fotoğraf atabilsem dün gözümün üstünü bir firmaları kanadı baya Allah'tan gözüme gelmedi

Gul36
Gul36

113368

Benimki de çok korkmuyor, bir anlık korkup kafasını eğse de sonra yapmaya devam ediyor. Aynı şey önceki gün benim de başıma geldi. Tam gözümün altındaki yumuşak kısma tırnağını geçirdi saçlarımla oynarken. Bilerek yaptıklarını hiç zannetmiyorum. Ama yine de bunu yaptığında hemen oyunu kestim ki anlasın.

rkyeda
rkyeda

4370

Bende oyunu kesiyorum ama anladığını hiç zannetmiyorum bir kulağından giriyor öbüründen çıkıyor :)

Mischka
Mischka

116595

Ne kadar müsade edilirse o kadar alıșkanlık haline getirir. Kizim 10aylık oldu, tirmalama huyu hiç yoktu ama çok fazla ısırır. Bizde de hata küçükken acımıyor diye hep müsade ettik ellerle oynattık șimdi canımıza okuyor o dișlerle :) oyunları asabilești ve sertlești, çok can yakıyor, dișlerini resmen ete geçirmeye bașladı hele de sinirlenince.. ve malesef bu saatten sonra da aksine alıștıramıyoruz. Oyun oynarken ellerden ziyade dișleyebileceği oyuncaklara ve olta tarzı bir ipin ucundaki oyuncaklara yönlendirmek etkili olabilir. Elleri parmakları hedeften çıkarttırmak gerek :)

kiddobun
kiddobun

1128

Benimde kedim 5-6 aylıkken saldırıyordu.Oyun oynamak istiyor olabilir veya dişi kaşınıyordur.Şuan 10 aylık ve onun istemediği bi bölgesine dokunmadığım yada rahatsız etmediğim sürece ısırmıyor bu geçici birşey ona ısırması için oyuncaklar almalısınız.Bi fare işinizi görücektir attığınızı uzun süre ilgilisini çekicek ve onunla oynayacaktır.

kiddobun
kiddobun

1128

attığınızda yazım yanlışım için özür dilerim.Eklemek istediğim ufak birşey daha var , sizi ısırmaya başladığında elinizi çekin bi süre sonra ısırmayacaktır diye umuyorum.Onun dışında tırnaklarını keserseniz size ciddi hasarlar vermeyecektir.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Kedinizin yüzünüzde ne işi var :) Siz evde kaplan besliyorsunuz bence...:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 909 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR