Bahçedeki Yavru Kedi İçin Napabilirim?

peri
peri

393 Puan

Bundan yaklasik iki hafta once annesi getirdigi yavrusunu bahcemde bakmaya basladi , kopegim kedilerden fazlasiyla korktugu icin bahceye cikamaz oldu , orasi ayri neyse , annecik bigun geldiginde cok berbat görünüyordu , zaten insana alışık olmayan yavru beni görünce hemen biyere saklaniyordu ,.
Anne sanırım zehirlendi ogunden sonra onu hic gormedim , yakalayipta veterine goturedigim.icin cok canım yandi , yas mama dolu kabi anneye uzattim , ben uzattikca bana baktiii bakti ve catiya cikti giti..
Yavruda surekli agliyor , ama bahceden uzaklasmiyor , istese cikip gidebilir , küçük ve cok sevimli bişey..tonbaligi ve yasmama veriyorum , yani.kaba bırakıyorum sonra gelip yiyor ama beni görünce hemen kaciyor. Annesi onu bana birakti ama nasil evlat edinicem onu bilmiyorum . Miyavlayinca anlıyorum ki yakinlarda ve ac.disleri çıkmış kuru mama mi versem diye düşünüyorum , kac aylik olduguna dair bir fikrim yok.
Onu nasil kendime yaklastirabilirim , nasil koruyabilirim hic bilmiyorum. Ve ayrica kedilerden de korkuyorum , tirmalamalarindan , cok hizlilar.
Bana azcık fikir verin lutfen.

1 CEVAP

zzAr
zzAr

2151

merhaba şu an dhaa çok küçük bir kedi bu yüzden korkması normal kuru mamaya geçerken yaş mama ile karıştırın bakalım yiyor mu eğer yerse kuru mamaya geçebilirsiniz. kedinin size alışması için zamana ihtiyacı var. ona mama koyduğunuzda sizi görebileceği bir yerde bekleyin ama mamasını yemesine engel olmayın daha sonra zamanla yaklaşın hatta elinizden yedirmeye çalışın. dışarıya onun yatabileceği bir yuva yapabilirsiniz orada daha güvende olur su vermeyi de unutmayın. umarım size en kolay zamanda alışır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1418 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR