Kedim Sürekli Tuvaleti Dışına Kaka Yapıyor.

Ebru-c
Ebru-c

4508 Puan

Arkadaşlar siz sormadan ben söyliyim; öncesinde biri iğne olduğu için veteriner söylediği için 10 gün geçmesini bekledik kısırlaştırmak için sonra bu 10 günlük süreç içinde kızgınlığa girdi ve bitmesini bekliyorum. Ama şuan kızgınlıkta olan değil diğer tatlı belam her gün kakasını tuvaletinin tam yanına yapıyor. Tuvaletine de yapıyor ama mutlaka dışarı da yapıyor. Ve aslında bu durumu ben bebekliğinden beri yaşıyorum sıklıkla. 2 aylıkken sahiplendim ikisini. Bebekliğinden beri sürekli ya çiş ya kaka yapıyor sürekli. Ne yapacağım??


2 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17247

Aklıma önce ''acaba tuvaleti küçük geliyor ondan mı böyle'' yapıyor sorusu geldi ama bebekliğinden beri bunu yapıyor demişsiniz. 2 aylıkken sahiplendim diyorsunuz, aslında 2 ay erken bir zaman. Çoğu kedi sahibi, yavruların 2 aydan itibaren sahiplenilebileceğini düşünüyor. Oysa ki biraz erken... Annesinden ve kardeşlerinden erken alınmış kedilerde böyle davranış problemleri çok görülüyor. Bu problemlerin en başında da tuvalet problemi geliyor. Bunu nasıl çözeceğiniz konusunda bir tecrübem yok başıma gelmediği için ama bildiklerimi aktarmak istedim. Tecrübe eden birisi umarım yardımcı olacaktır, çokça geçmiş olsun

Ebru-c
Ebru-c

4508

Aslında arkadaşımın kedisi doğum yaptı ve uygun gördüğü için bende sahiplendim 2 kardeş bendeki kediler, ayırmadım. 10 haftalık falanlardı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81186 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR