2.5 Haftalık Yavru Kedi

Merhaba arkadaşlar yeni doğmuş ortalama 2.5 haftalık 4 tane yavru kedi bulduk süt anne bulamadık süt tozu ile besliyorum 2 si ne yazıkki öldü 1 i hastalandı diğeri şuanlık sağlıklı yavrunun bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebilirim ne almalıyım öneriniz varmı imunol verin diyorlar ama bilgim yok

2 CEVAP

zey940
zey940

2687

2.5 haftalık kediye kaliteli süt tozu vermek, hijyenik bir şekilde tuvaletini yaptırmak ve kediyi sıcak tutmak dışında bağışıklığını güçlendiremezsiniz, çok zor. Ekstra her ürünün miktarı bilgili bir veteriner tarafından özenle ayarlanmalı. Ki bu da her ürünü kullanabileceğimiz anlamına gelmez, dokunabilir. Buradan verebileceğim tek tavsiye yavru kedi süt tozu olarak Royal Canin kullanmanız olur. Piyasada en iyisi olarak geçiyor. Ekstra takviyeler veterinere sorulmalı.

Balimlilac
Balimlilac

11271

2 saate bir süt tozu ile beslemek, her beslemeden sonra pamukla çiş ve kakasını yapmasını sağlamak, yavruyu sıcak tutmak ve nemli bir diş fırçası ile annesinin yalama duygusunu hissettirmek ve vücudunun kan akışını hızlandırmak. onun haricinde başka bir takviye vermeniz gerekiyorsa bir veterinere danışın. Umarım sizinle kalır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 212 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR