Kedim Eve Çiş Yapıyor

wanherau
wanherau

938 Puan

Merhaba benim kedim dört yaşında kısır bir erkek kedi. Son bir aydır tuvalet kabının üzerine çişini ara ara yapmaya başladı. Üç gündür evde yokum gitmeden temiz kum koydum ama dün yatağa bugün koltuğa işemiş. Ara ara da yorgana vs işediği oluyordu. Bundan acil kurtulmam gerekiyor çünkü tek yaşamıyorum ev arkadaşlarım var lütfen bana bir çözüm bulun..

3 CEVAP

brccskn
brccskn

274

Kedilerin kum kabına değil de yatağa,koltuğa işemesinin sebebi idrar enfeksiyonu,böbrek rahatsızlığı gibi sorunların belirtisi olabilir aynı zamanda kum kabını beğenmeme,kum kabındaki koku,kumu beğenmeme,kumun kokusu da olabilir.Çok Stres altına girdiklerinde de güvenli hissettiği yerlere idrar yapabilir.Kum kabı,kap yeri ya da kum ile ilgili değişiklikler yapın ve önceden idrarını yaptığı yerleri kedi idrar koku temizleyicilerle temizleyin.idrar kokusu olan yere idrar yapmaya devam edebilir.Veterinere danışmayı unutmayın.

senaau
senaau

17289

3 gündür evde yoktum demissiniz belki strese girdiği için de yapmış olabilir diye düşündüm.

Lütfen hemen idrar tahlili yaptırın. Kristallenmeye, enfeksiyona ve böbreklere bakılması gerekiyor. Genç kedi olmaz, strestendir filan da deseler kontrol edilmesi lazım. Aylarca antidepresan verin dendi, hayvan kristal den dolayı yapıyormuş bizim de.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 229 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR