Kedinin Otururken Tek Ayağını Kaldırması

Berkaycihan
Berkaycihan

956 Puan

Yeni bir kedi sahiplendim 2 ay oldu . Çok oyuncu , koşmasında yürümesinde sıkıntı yok çok hareketli bir dost kendisi . Köpek gibi oyun oynuyor insanla . Ama totururken genelde sağ patisi olmakla beraber bazen sol patisini de kaldırabiliyor . Bunun nedeni ne olabilir ?

6 CEVAP

Mischka
Mischka

116595

Hepsinin kendine has davranıșları, kișilikleri var. Benim iki kedim huy, davranıș olarak birbirlerinin tamamen zıttı mesela. Ufak tam bir sırnașık, sürekli temas halinde olmak istiyor, her adımımda peșimde, geceleri boynumda, koynumda, kafamın üzerinde uyur, bakıșları o kadar dikkatli ki gözlerimin içine içine bakıyor. Aynada kendi ile oynar, telefon, bilgisayar ekranlarını takip eder, ekranda hareket eden șeyleri kovalar vs. Diğeri ise bu tarz șeylere hiç dikkat etmez, farketmez. Büyük tam bir buz kraliçe. Sadece canı istediği zaman sevdirir, gelir boynuma sarılır yüzümü yalar, ben buna ayılır bayılırım çünkü bilirim ki çok kısa sürecek, 5dakika, sonra aniden sıkılıp gıdığımdan, çenemden sımsıkı ısırır beni, zorla ayırırım, bırakıp kaçar.. Asla benimle uyumaz, bir yerde uyumușsa gidip yanına kıvrıldığımda anında kalkıp daha uzak bir köșeye gidip yatar. Sevmek için elimi uzattığımda anında topuk, sevdiğimde ve ya kucağıma almak istediğimde öyle bir çığlık basıyor ki duyanlar kolunu bacağını kırdım sanır, nasıl bir yaygara, taa ki geri bırakana kadar, çığlık basmazsa ısırıyor, hıncını alana dek :) fakaat gelin görün ki yemek yediğim zaman o da tam bir sırnașık, yalancı sırnașık, son lokmama kadar ağzımın içine bakar kucağımdan inmez, ben iteklerim o daha çok yanașır, böyle de yüzsüzdür :) bu davranıșlarına rağmen onun da bana ne kadar bağlı olduğunu hissedebiliyorum, o da ayrılmaz peșimden, her ne kadar ellenmeyi sevmese de, dușa girsem ne yapıyorsa bırakıp gelir oturup benim çıkmamı bekler, sudan mı koruyor beni ne :) pati kaldırma mevzusuna da değinmek isterim, benim uyuz büyük kızım da ön patilerin birini kaldırıp duruyor, bunu yalnızca otururken değil, aynı zamanda bir hedef görüp ona atlayacakken de yapıyor. Minik ise payi pati üstüne atar hep :) türlü türlü huyları var kedilerin.

esma6363
esma6363

2501

Benim kedimde öyle yapıyo ama bi sıkıntısı olduğundan değil canı istediği için yapıyo benim tarçınım:)

Her kedinin farklı karakteri oluyor. Yani hepsi dokunulmayı,öpülmeyi vs sevmeyebiliyor. Patisini kaldırması da tamamen keyfi bir durum gibi geldi bana :)

Istina
Istina

2378

arkadaşlar bu tek patiyi kaldirma işi bizde de var.kosma oynama vs. durumların hic birinde bir sıkıntımız yoktu. derken yurumesini veterinere videoya cektim veyerineride getir muayne edelim dedi. etti ve bilekte hafif bir acıması var dedi. 1 haftada gecer dedi ama ben goturdugumde 20 gundurden fazla zaten vardi ustune buzaman oldu.. arka ayakları ustunde otururken israrla tek patiyi havada tutuyor. yururken de aksaması varmı yokmu anlasilamayacak kadar belirsiz bir durumu var. ben durupdururken rontgene sokmak istemiyorum ama sakatlık vs.. gibi bir ihtimal de beni cok korkutuyor. atlamasini ziplamasini tamamen kisitladim ama yok tek ve aynı pati havada duruyor.. çıldırıcam anlamak imkansız.

Berkaycihan
Berkaycihan

956

Bir de çok fazla yanıma gelmiyor . Oyun oynamayı seviyor ama dokunmayı sevmiyor . Neden olabilir ? Vefat eden kedim böyle değildi..

Omereyub06
Omereyub06

103369

Mutlu olduğu için yapıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 27857 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR