3 Aylık Kedim Dışkıladıktan Sonra Anüsünde Böyle Akışkan Bir Mukus Kalıyor Ve Bugün Kanı Fark Ettik

elfelyaf
elfelyaf

580 Puan

Fotoğraf için üzgünüm öncelikle. Yavru kedimiz 3,5 aylık dışkısı katı bazen açık kahverengi bazen koyu kahverengi oluyor. Dışkısını yaptıktan sonra kendini temizlemediği için genelde biz ıslak pamuk ile temizliyoruz. Günde genelde 2 kere dışkısını yapıyor. Bugüne kadar poposunda sık sık mukus kaldığını gözlemledik ama az önce kanlı olduğunu gördük. Yarın veterinere danışacağım ama önce size sormak istedim yarına kadar duramadım. Lütfen yardımcı olur musunuz neden olmuş olabilir bu?


3 CEVAP

Arjinn
Arjinn

2057

Anal kese iltihabı olabilir. Uzun süre tedavi edilmeyince kronikleşiyor. Benim kedimde akıntı,poposunu yere sürtme gibi hiçbir belirti yoktu kısırlaştırırken fark etti hekim. 5 gün antibiyotik iğne yapıldı ve geçti. Siz de ihmal etmeyin lütfen geçmiş olsunn.

Linasuna
Linasuna

617

Benim kedimde 2 ay böyleydi ilk vet anlamadı ikinci vet bağırsak yangısı dedi 3.vet Allah'a şükür dışkı testi yaptı parazit dedi tevadine başladık parazit ilacı ve antibiyotik şurup kullanıyoruz aynı zamanda sindirim sistemi ve damar çatlatkarına iyi gelen macun verdi mutlaka dışkı testi yaptırın kan bazen oluyordu bazen olmuyordu bu arada düzenli iç dış parazit yaptırıyorduk ama atamadığı parazitler oluyormuş kedilerin zaman zaman

Superisi814
Superisi814

125092

Acilen veteriner hekime ulaşmanız gerekmektedir.
Geçmiş olsun..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 273 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR