Ankara Belediyesi Ücretsiz Aşı Yapıyor Mu?

Merhabalar, ben kedime arkadaş olması açısından ikinci kediyi sahiplenmek istiyorum. Bu sefer sokaktan yardıma muhtaç bir can sahiplenmek istiyorum. Ancak öğrenci olduğumdan şu an bir kedinin ilk başta çıkan tüm aşı ve iç dış parazit masraflarını aynı anda karşılayacak durumum yok. İki kedinin mama kum ve düzenli iç dış parazit masraflarını zamanla karşılayabilirim ama şu an tek kalemde bu paranın tümünü çıkarıp veremiyorum. Merak ettiğim şey acaba Ankara Belediyesi'ne sahipleneceğim kediyi götürsem iç dış parazit/karma/kuduz aşılarını yaparlar mı? Belediye böyle bir hizmet veriyor mu ya da vermiyorsa bu işin içinden nasıl çıkabilirim fikri olan var mı acaba?

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

131022

Karmayı yapmazlar kesinlikle, iç-dış, kuduz'u bazı illerin barınakları yapıyor. Tarım orman bakanlığı da kuduz aşısı ve çip işlemini özele göre daha düşük ücretle yapıyor.

IIREMMM
IIREMMM

112777

Biz sokakta baktığımız yavrular için iç-dış paraziti daha dün yaptırdık ücretsiz olarak, ama ilçe belediyesi de kuduz ve karma aşıyı yapmadıklarını söylediler (Ankara -Sincan ilçesinin belediyesinin gezen ambulans hizmetinden faydalanmıştık biz birkaç kez,yağmurda biraz ıslanmıştı yavru biz bulduğumuzda ondan sonra da üşüttüğü için 5 gün antibiyotik tedavisi gördü belediye son derece güzel ilgilenmişti o dönemde).
Ankara Büyükşehir Belediyesi için de ALO 153'ü arayıp bilgi alınabilir diye araştırmıştım o dönem ama daha çok olumsuz yorum gördüğümüz için ilçe belediyesini aramıştık biz sokaktaki yavru için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 224 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.050 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR